Zaproszenie do Wrocławia było kierowane do Zawiercia i okolic, bo te się deklarowały na wcześniejszą wizytę

A nalepy w Kartuzach... Ale panu się trochę zapomniało o wysyłce i tak właśnie wszystko na styk

Moderator: Misiek Bielsko
Cieszę się, że się podobało.Krzysiek-74 pisze:My już w domu.
Miło było się z Wami spotkać.
Dobrze, że duch do walki, jeszcze jest obecny.
Zlotowa atmosfera, była ...... nie do opisania![]()
![]()
Było naprawdę wesoło, terenowo i "do syta" podczas sobotniej, wieczornej wieczerzy![]()
![]()
Za chwil parę, kilka następnych fotek.
Pzdr.
Dzisiaj było kręcenie się w kółko i mycie authimself pisze:to to była 2 dniowa imprezaa ja się zastanawiałem co by dziś robić
Tiaaaa, to był fajny kawałek czasu spędzonego w duchu jedności z terenem i prawdziwymi pionierami absurduKrzysiek-74 pisze:Gabryś - jest już w domu.
Chłopaki - Zawierciaki, jeszcze w trasie, ale coraz bliżej domów
Może ogóreczkamarek243 pisze:...Roberto Pałkoni...
jako usprawiedliwienie za stan pojazdu pokaże tylko kilka fotek mojego drugiego pojazdu, który jest w trakcie pracKrzysiek-74 pisze: W drugim dniu zlotowania, Tomasz miał małego pecha, bo półoska w ARO, rozpoczęła proces klonowania, ale z przyczyn nieznanych - proces się sukcesem nie zakończył![]()
![]()
Ale humoru i dobrego nastroju, Tomkowi, ten incydent nie odebrałi kręciliśmy się dalej
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości