W sam raz, na piątkowe popołudnie i zbliżający się weekend

http://www.youtube.com/watch?v=EW8mz6glyeU
Miłego oglądania

Pzdr.
Moderator: Misiek Bielsko
Ty Krzysiu filmowcem powinien zostaćKrzysiek-74 pisze:Jest już film![]()
![]()
Miłego oglądania![]()
Pzdr.
Drodzy,potencjalnie chętni na zlot-w pewnym sensie inauguracyjny bo dziesiąty i do tego zimowy; mam zaszczyt zachęcić Was do integracjiKrzysiek-74 pisze: (......)Mam nadzieję, że na 10-tym zlocie reporterów nie zabraknie i film będzie jeszcze bardziej ciekawy.(.....)
Wiem , wiem, ma się rozumieć, że nie ma to tamtoKrzysiek-74 pisze:Z drugiej strony, młody pewnie będzie kontent, jeśli mu zrobimy feryje, kilka dni przed czasem.
Najważniejsze, to spotkać się w jak najszerszym gronie i ciekawie przeżyć te kilka dni![]()
Gabryś - Ty wiesz o co chodzi![]()
Spokojnie Tomaszek, Marunio pewno pojedzie(nawet nie biorę innej opcji pod uwagę ?CRANE pisze: także nie będę miał niestety czym przyjechać
Nasz drogi Konradzie; to nie tylko impreza dla tych którzy mieli kiedyś te,,szlachetne" pojazdy,dla tych którzy będą je mieć, dla tych którzy je mają,dla tych którzy są sympatykami marki,dla tych którzy są sympatykami sympatyków,.........ale i dla wszystkich indywidualistów którzy potrafią od siebie wymagać i jak trzeba to potrafią stworzyć taką atmosferą i klimat, że zapowiedź każdego następnego spotkania będzie powodować uczucie chęci bezwarunkowego bycia na nimMalutki278 pisze:Mnie też tęskni się za atmosferą zlotu... Termin trochę odległy, ale wstępnie zarezerwuję, powinno się udać, jeśli oczywiście zamiast szlachetnego ARO mogę przyjechać MUSSO
Jak tylko będziemy wiedzieli ilu chętnych jest pewnych tego, że pojedzie,trzesik pisze:(.....)
Dajce znać kiedy dokładnie i gdzie będzie zlot. ?
Pozdrawiam
Najprawdopodobniejszy termin oscyluje w okolicy piątku 21 luty jako oficjalnej daty rozpoczęcia zlotu.CRANE pisze:Gabryś potrzebował bym znać konkretny termin zlotu co by się określić
u mnie w pracy akurat jest gorący okres i może mi się nie udać wyrwać
To zależy od ilości przybyłych, a więc cierpliwości Maruniomarek243 pisze: Rozumiem Gabryś, że jeszcze nie ma oficjalnie do podania lokalizacji noclegowej?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość