witam,
chcialbym zeby wypowiedzial sie ktos kto dokladal wspomaganie do duzego motora, chodzi mi dokladnie o sposob zamontowania pompy wspomagania, bede takowa zakladal do siebie, bedzie mi potrzebna do napedu silnika hydraulicznego wyciagarki, zastanawiam sie nad "normalna" pompa od wspomagania lub jakas pompa hydrauliczna od maszyny rolniczej moze koparki, jeszcze dokladnie nie wiem, najlepiej jakby ktos wrzucil foto jak ma zamontowana taka pompe u siebie,
pozdrawiam
wspomaganie motor d127
Moderator: Misiek Bielsko
Re: wspomaganie motor d127
i jak operacja montowania wspomagania?
U mnie odczuwam brak tego dobrodziejstwa, a planuje powrócić do kół 31x10.5 więc wspomaganie by się zdało...
U mnie odczuwam brak tego dobrodziejstwa, a planuje powrócić do kół 31x10.5 więc wspomaganie by się zdało...
Aro 243 3.2 D
-
- jestem tu nowy...
Witam. Mam zamontowana pompe od Mercedesa, reszta klamotow wspomagania to BMW. Jesli ktos zainteresowany odgrzbie zdjecia. Aparatura zakladana z 10 lat temu
- Gabriel Tatoj
-
WITAJCIE
Pozdrawiam jeszcze Świątecznie wszystkich

Odgrzeb - zapodaj jakieś fotki bo ciekawe jest, jak wszystko zostało pożenionePrzemek_aro pisze:Witam. Mam zamontowana pompe od Mercedesa, reszta klamotow wspomagania to BMW. Jesli ktos zainteresowany odgrzbie zdjecia. Aparatura zakladana z 10 lat temu

Pozdrawiam jeszcze Świątecznie wszystkich