Tomek

Moderator: Misiek Bielsko
poprawiłeś nam humorKrzysiek-74 pisze:Motto ze zlotu: "Pamiętajcie - w holowanym ARO, zawsze jest cicho"!!
![]()
![]()
![]()
![]()
Pokaż im silnik Arona i powiedz, że w takim stanie nie mógł rozwinąć takiej prędkości :mrgreen:MarcinekZ pisze:Ciąg dalszy mojego powrotu do Wrocławia, czyli powrót z Bieszczad trwa....
W tym tygodniu Straż Miejska miasta Krosna w imieniu tegoż miasta przesłała mi ostatnią, ale za to najcenniejszą pamiątkę ze zlotuPamiątka składa się z czterech zdjęć i opisu sytuacji w której została wykonana Jako, że rozdzielczość zdjęć jest kiepściutka to postanowiłem ponegocjować cenę. Jak coś utarguję to się pochwalę.
Napisz im , że mają zjarane te klamoty bo skoro sama policja nimi jeździła 40km/h - bo szybciej się nie dało(tak widziałem na filmie), to jak aro może przekroczyć prędkośćMarcinekZ pisze:C
W tym tygodniu Straż Miejska miasta Krosna w imieniu tegoż miasta przesłała mi ostatnią, ale za to najcenniejszą pamiątkę ze zlotu(.....) postanowiłem ponegocjować cenę. Jak coś utarguję to się pochwalę.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość