Witajtoldi pisze:witam
jestem tu nowy i chcialem wtracic trzy grosze![]()
do mojej zmoty wstawilem silnik KIA 2.7 D-cztery cylindry,rozrzad na kolach zebatych,maly(jak na swoja pojemnosc) i mocny
(...)

Moderator: Misiek Bielsko
Witajtoldi pisze:witam
jestem tu nowy i chcialem wtracic trzy grosze![]()
do mojej zmoty wstawilem silnik KIA 2.7 D-cztery cylindry,rozrzad na kolach zebatych,maly(jak na swoja pojemnosc) i mocny
(...)
ten,ktorego mam u siebie wzialem z KIA PREGIO ale to jest to samo co w K 2700 fajny silnik,prosty do bolu i ma 83-87 konikow,roznie to podaja w opisach ale ogolnie to chodzi jak benzynaMart pisze:a ten silnik z jakiego jest modelu??toldi pisze:ten,ktorego ja mam ma 2.7 i jest ze zwykla pompa wtryskowa-bez zadnej elektroniki,sa tez 2.5 z turbina i elektroniczna pompa(bez linki gazu)
no coz, biorac pod uwage pancernosc ramy to wiele nie stracila bez tej poprzeczkiBury pisze:całkiem nieźle to wygląda!!! a powiedz mi jak to działa bez tej poprzecznej belki w ramie, bo ja też muszę z niej zrezygnować![]()
pozdrwiam
na razie mam tylko zdjecie rozrzadu, wiecej zdjec moge wstawic dopiero w piatek, w tygodniu zrobie kilkaPrzemekslaw pisze:Mógłbyś zrobic kilka fotek tego silnikaa pozatym to wyciągarka mechaniczna ze stara
![]()
tak na prawde to moja skrzynka rozdzielcza nie jest tak do konca od gaza 63 tylko prawdopodobnie od jakiejs maszyny samojezdnejPierug 13 pisze:Nie przyjżałem się dobrze teraz widzę. Czyli wyprowadziłeś wałek na wyciągarke dobrze widze opisz kolego jak możesz coś więcej.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości