Moderator: Misiek Bielsko
Opalarka jest OK oczywiście i może być pomocna , nie tyle do rozgrzania silnka czy oleju w nim ,STAS pisze:są nowsze metody- opalarka. nie capi wędzarnią i łatwiejsze w obsłudze
Oczywiście ja tej metody nie wykorzystywałem, ale wiem ze dobrze odmraża wodę w silniku, to może i zacieka rozgrzeje?
Nie no; co do stanu idealnego Grzesiu, niema się o co czepiaćkpt.Kloss pisze:Po swiątecznej przerwie wybrałem sie na zakupy.
I zakupiłem: najnowszy model ARO M 461 z 1972 roku.
Jak widac gdyby nie kilka rysek na lakierze stan idealny![]()
Teraz masz oryginalny oryginał z oryginałukpt.Kloss pisze:(....) A i problem z silnikiem i skrzynia sie rozwiazał.
Też Cię pionieryzmy dopadłyaldo pisze:aro 10,4 silnik vw 1400 diesel, amortyzatory przod dacia tyl zuk, heble przod polonez. polosie tyl fiat 125p. stary typ mostu. kola 31/10.5/15. felgi od pajero po malej przerobie. wydech honda + dacia, krzyzaki na wale zuk. kierownica i przelaczniki renault. most przod mocowany do ramy. ogolnie podniesiony i wzmocniony hehehe. daje rade nawet w ciezkim terenie. pozdrawiam
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość