Aron podstawowe informacje
Moderator: Misiek Bielsko
-
-
Troche mnie to niepokoi... Bo rzeczywiście jeszcze dwóch takich samych aro nie widziałem... Nawet w damisie czy tarmocie pewnie dwóch takich samych nie maKoro pisze:co mają to wkładają

Przy okazji. Kupuje dwa 243D na części to jak ktoś będzie potrzebował jakies chrzęści to niech pisze... Ehh żeby po przekładnie do syfa i pompe hamulcową trzeba było kupować dwa zacieki :/
jak bedziesz miał dwa dyfry z przełożeniem 4,125 ( 8/33) to je biore na 100%
akurat w damisie i tarmocie maja aro składane w polsce wiec na pewno jest tam andoria i tczew. Czesi mają aro chyba od nas bo wyposarzenie to samo. Natomiast można znaleść aro z silnikiem peugeota renualta toyoty itd a jakie tam skrzynie wkładają to chyba tylko szef działu wkładania skrzyń wie

akurat w damisie i tarmocie maja aro składane w polsce wiec na pewno jest tam andoria i tczew. Czesi mają aro chyba od nas bo wyposarzenie to samo. Natomiast można znaleść aro z silnikiem peugeota renualta toyoty itd a jakie tam skrzynie wkładają to chyba tylko szef działu wkładania skrzyń wie

trudno nie ten to następny....zax pisze:Eeee nie ma po co. Nie wziąłem padliny. Dobrze że pojechałem obejrzeć bo niestety przekładnia kierownicza działała tak jak u mnie (moze troche mniej stukała) więc za tyle kasy mi sie nie opłacało jeszcze holować syfów
Kurde niedobrze jest juz rozdawac części przed kupnem syfa
ja przełożenie zmieniam na pewno ale coś czuje że skończy sie tak że bede musiał nowe kupić bo używki nie wykombinuje