nowy w aro team
Moderator: Misiek Bielsko
- czesław&jarząbek
-
- Kontaktowanie:
- czesław&jarząbek
-
- Kontaktowanie:
- czesław&jarząbek
-
- Kontaktowanie:
- czesław&jarząbek
-
- Kontaktowanie:
bardzo prosze, sa i dwa zdjecia:
http://www.e-invert.com/galeria/view_al ... umName=aro
narazie tylko tyle bo z terenu nie mam fotek, jak zwykle w amoku zapomnialem aparatu.
A jak w ostatnia sobote wybralismy sie nad wisle to w polowie drogi przestal jechac, bo pompa pakowala paliwo nie do wtrysku tylko na silnik, bo pekl przewod do wtrysku
ech, na szczscie jakis sie udalo dopasowac, ale w sobote juz nie posmigalem...
http://www.e-invert.com/galeria/view_al ... umName=aro
narazie tylko tyle bo z terenu nie mam fotek, jak zwykle w amoku zapomnialem aparatu.
A jak w ostatnia sobote wybralismy sie nad wisle to w polowie drogi przestal jechac, bo pompa pakowala paliwo nie do wtrysku tylko na silnik, bo pekl przewod do wtrysku

- czesław&jarząbek
-
- Kontaktowanie:
- czesław&jarząbek
-
- Kontaktowanie:
- czesław&jarząbek
-
- Kontaktowanie:
taa...Koro pisze:konstrukcja ta sama. Ponoć (?) zmienili jakies pierdułki a także materiały które są używane do produkcjiMart pisze:w takim "nowszym" Aro jak np. kolegi konraDZIKA przedni napęd (półośki i cała reszta) jest taki sam jak w starszych Arówkach? czy też jest to już nowa konstrukcja?
materiały
z rumuńskich ekologicznych na ekologiczne...chińskie

#noichuj
o przepraszam, ale w rumuni to chyba nie wiedza co to chiny!czesław&jarząbek pisze:taa...Koro pisze:konstrukcja ta sama. Ponoć (?) zmienili jakies pierdułki a także materiały które są używane do produkcjiMart pisze:w takim "nowszym" Aro jak np. kolegi konraDZIKA przedni napęd (półośki i cała reszta) jest taki sam jak w starszych Arówkach? czy też jest to już nowa konstrukcja?
materiały
z rumuńskich ekologicznych na ekologiczne...chińskie

Nie należy mierzyć wszystkich swoją miarką...

Konradzik kto ci skroił prawą wycieraczke? Była zbędna? 
Brzydki jakis ten grill... I podwójne lampy też
I wogóle to orurowanie też jakieś cienkie i lipne :]
TAK powinien wyglądać porządny kangur

Co do grilla to lezy w bagażniku
A maska... Czy to standard że te blachy z zamknięciem pekają? :|
Szkoda że wszystko jest w takim stanie w jakim jest... Ale od czego mam lipiec
Ale mam do ciebie 2 pytania.
-Skąd masz takie kapcie?? :] Też takie chce...
Ja mam z przodu żukowskie(...) No a z tyłu "slicki" ;D Ale kupuje wkrótce (jak bede miał robic przegląd) troche lepsze...
-Te rury z tyłu to zderzak? Możesz zrobić zdjęcie tyłu? Moje oryginalne zderzaki zą powykręcane na wszystkie strony (poprzedni właściciel parkował... na słuch)... Musze pomysleć nad zabezpieczeniem tyłu
Pozdro.

Brzydki jakis ten grill... I podwójne lampy też

TAK powinien wyglądać porządny kangur

Co do grilla to lezy w bagażniku

A maska... Czy to standard że te blachy z zamknięciem pekają? :|
Szkoda że wszystko jest w takim stanie w jakim jest... Ale od czego mam lipiec

Ale mam do ciebie 2 pytania.
-Skąd masz takie kapcie?? :] Też takie chce...
Ja mam z przodu żukowskie(...) No a z tyłu "slicki" ;D Ale kupuje wkrótce (jak bede miał robic przegląd) troche lepsze...
-Te rury z tyłu to zderzak? Możesz zrobić zdjęcie tyłu? Moje oryginalne zderzaki zą powykręcane na wszystkie strony (poprzedni właściciel parkował... na słuch)... Musze pomysleć nad zabezpieczeniem tyłu

Pozdro.
sie czepia!
no!
podwojne swiatla sa fajne ( koro - dzis wyregulowalem teraz juz nie swieci pionowo w dol!!
), poprostu dlugie to wewnetrzne, swieca jak diabli!
co do atrapy to wole ja miec, bo ja mam najpierw chlodnice oleju a potem chlodnice, a potem wentylator. hehehe juz widze jak ci sie wkrecaja w to smiglo galezie w lesie, no ale moze za to szybciej sie porusza po czarnym
hehehe
co do kapci, to udalo mi sie odkupic za nieduze pieniadze uzywane zreszta poszukaj na gieldzie na glownej, moze cos znajdziesz. ja wlozylem 31/10,5/15 i troche niestety obciera jak maksymalnie skrece kola - trzeba podniesc, nie ma rady.
co do rur z tylu to jest to powiedzmy zderzak, poprzendi wlasciciel mial ulanska fantazje jak chodzi o te rureczki z przodu i z tylu, no ale mysle nad zmianami. jak bede mial zdjecia po tym weekendzie to podesle ci, ale generalnie lipa z tym zderzakiem, wiec nie ma co nasladowac.
lepiej niech Koro podesle ci fotke, on ma fajne zderzaki - proste, skuteczne i eleganckie.
(Wycieraczka juz jest i nawet spryskiwacze dzis naprawilem!
!
)
nie wiem czy maska peka, moja jest w idealnym stanie - reszt jakas ruda taka

podwojne swiatla sa fajne ( koro - dzis wyregulowalem teraz juz nie swieci pionowo w dol!!

co do atrapy to wole ja miec, bo ja mam najpierw chlodnice oleju a potem chlodnice, a potem wentylator. hehehe juz widze jak ci sie wkrecaja w to smiglo galezie w lesie, no ale moze za to szybciej sie porusza po czarnym

co do kapci, to udalo mi sie odkupic za nieduze pieniadze uzywane zreszta poszukaj na gieldzie na glownej, moze cos znajdziesz. ja wlozylem 31/10,5/15 i troche niestety obciera jak maksymalnie skrece kola - trzeba podniesc, nie ma rady.
co do rur z tylu to jest to powiedzmy zderzak, poprzendi wlasciciel mial ulanska fantazje jak chodzi o te rureczki z przodu i z tylu, no ale mysle nad zmianami. jak bede mial zdjecia po tym weekendzie to podesle ci, ale generalnie lipa z tym zderzakiem, wiec nie ma co nasladowac.
lepiej niech Koro podesle ci fotke, on ma fajne zderzaki - proste, skuteczne i eleganckie.
(Wycieraczka juz jest i nawet spryskiwacze dzis naprawilem!

nie wiem czy maska peka, moja jest w idealnym stanie - reszt jakas ruda taka