Poważna sprawa
Moderator: Misiek Bielsko
Re: Poważna sprawa
kurde szkoda ze tak daleko mieszkamy od siebie bo mozna by razem do pepikow pojechac no i powymieniac sie doswiadczeniami. ale moze kiedus na zlot posiadaczy ciagnikow aro przyjade hehehe. a te z policji to tak jak mowisz raczej nie do zdobycia beda bo teraz gliniarze maja domki letniskowe to beda mieli czym dojechac hehehehehee. 

Dokładnie one nie jedzą by przebiegu nie robić, powiedz mi co jeszcze poza sezamem i aukro w Czechach jest ogłoszeniowe dla aut? oczywiście poza ulicami w każdym miasteczku na których wystawia sie auta do sprzedania z uchylonym oknem.
ja poprostu jezdze na zakupy do nachodu i tam jest komis aut terenowych i stoja tam aronie wszelkiej masci od 10 tek do 328 no oczywiscie inne wynalazki tez tam maja hehehe. jak bede na zakupach to wezme ich adres imeil. i wkleje
rozumiem ja przeglądam internet i widzę ze są w cenie i stanie nieporównywalnym do naszych krajowych
no w koncu pepiki je skladaja i u nich jezdza bez problemow hehehe. no i czesci maja w sklepach. kurde zarazilem sie na dobre zakupem duzego zacieka
!!!!!! juz nie moge sie doczekac jak ziomal zakupi moje pajerko hehehe i zaraz nabywam pojazda hihihihi . a reszte kaski z miska wpakuje w motanie aronka .
najwyzej zonka mnie wywali z domu i sobie w garazu zamieszkam hehehehe na czas motania bo jak ja pozniej przewioze to znowu mi racje przyzna

jak to robią ? U pepików? myślałem ze jak amerykańce wystawili Rumunów do wiatru to teraz w USA tylko silniki robią, a fabryka rozsprzedana...
aro jest produkowane u pepikow i w brazylii pod nazwa croos lander, moi znajomi wrocili nieawno z brazylii i nawet fotki mieli z salonu poludniowcy bardzo sobie chwala te autka . tylko u nas jak zwykle jakies dziwne deaewo i inne wynalazki sie robi hehehe
czyli te czeskie strony to strony aktualne coś koło 60 tzł wychodzi NOWY
no jakos tyle wychodzi za nowy nowy model 243 w komisie wychodzil cenowo jakies 20tysi ale rok 2006 podniesiony mial snorkel, nowe mtki i gostek wstawil potezny 4litrowy silnik diesla ale niestety nie wiem jaki bo pod maske nie luknolem
wszystko sie zgadza bo Rumuni płakali ze usa ich za 32 min usd okradły z technologii i placu czyli fabryki, w Czechach daja silnik zacieka? czy andorie?
ten długi to taki jaki by mi sie przydal...kurcze fantastyczna maszyna...328
ten jest nawet tylko ten pseudo snorkel hehehe http://www.autogielda.pl/terenowe_aro,a ... ARJAT.html
on go od dawna wszedzie oglasza...wraczek taki troche no i cena w porównaniu z czechami
?

no wiesz wiadomo ze nie nowka moze podjade oblukac go na zywca to wyrobie sobie zdanie na jego temat
i zamiast kupic w czechach kupisz tego...nie nie lepiej nie jedz
no wiesz i tak bym zaraz go motal ale jeszcze sie trafi nie jeden ciekawy i to za mala kase. w naszych rejonach jeszcze tanio mozna cos znalezc
u mnie jak napisałem wyginęły nivy tez disco na walcach za to duzo jezdzi jak bys trafił cos taniego to daj znac pomysle
jak bede cos wiedzial to odrazu dam cynk. bo naprawde mozna za grosze wyrwac.
bede wdzieczny wiesz gdy by długiego kupił to by mi gruzawiki nie byly potrzebne...