nowy w aro team

243d i inne

Moderator: Misiek Bielsko

Awatar użytkownika
Koro
Kontaktowanie:

Post autor: Koro » pt maja 19, 2006 8:55 am

konraDZIK pisze:podwojne swiatla sa fajne ( koro - dzis wyregulowalem teraz juz nie swieci pionowo w dol!! :)21 ), poprostu dlugie to wewnetrzne, swieca jak diabli! :)
musisz poknuc z kablami bo jak zapalam długie to mi sie wszystkie cztery swiecą wtedy to dopiero jasno sie robi( w wewnetrznych mam szkło takie jak w halogenach)
aha i sprawdż jakie masz zarówki bo wkłady nie są na halogenowe tylko na takie bańki oczywiscie mozna kupic halogeny do takich wkładów co uczyniłem.
Zdeżaki do obejżenia na stronie wawa4x4 w galeriach (trzeba poszukać w starych galeriach z zeszłych wakacji)

Awatar użytkownika
konraDZIK

Post autor: konraDZIK » pt maja 19, 2006 1:20 pm

Koro pisze:
konraDZIK pisze:podwojne swiatla sa fajne ( koro - dzis wyregulowalem teraz juz nie swieci pionowo w dol!! :)21 ), poprostu dlugie to wewnetrzne, swieca jak diabli! :)
musisz poknuc z kablami bo jak zapalam długie to mi sie wszystkie cztery swiecą wtedy to dopiero jasno sie robi( w wewnetrznych mam szkło takie jak w halogenach)
aha i sprawdż jakie masz zarówki bo wkłady nie są na halogenowe tylko na takie bańki oczywiscie mozna kupic halogeny do takich wkładów co uczyniłem.
Zdeżaki do obejżenia na stronie wawa4x4 w galeriach (trzeba poszukać w starych galeriach z zeszłych wakacji)
Kurdeczka zarowki musze obejzec, ale faktycznie poproawka, przy dlugich swieca 4 swiatla, faktycznie jasniutko :)21 az sie wczoraj gosc w mercu przestraszyl jak mu prosto do srodka przez tylna szybe blysnalem, zeby drogi nie zajezdzal! :)21

zax

Post autor: zax » pt maja 19, 2006 1:43 pm

Macie dobrze że wiecie gdzie co sie włącza... Póki co to ja rozgryzłem dopiero zwykłe światła (postojówek nie odkryłem) i długie. Mam jeszcze do rozgryzienia jakieś 7 przełączników, 2 cięgna oraz pare innych gadżetów...

Awatar użytkownika
matys

Post autor: matys » pt maja 19, 2006 5:16 pm

zax pisze:Macie dobrze że wiecie gdzie co sie włącza... Póki co to ja rozgryzłem dopiero zwykłe światła (postojówek nie odkryłem) i długie. Mam jeszcze do rozgryzienia jakieś 7 przełączników, 2 cięgna oraz pare innych gadżetów...
nie wnikaj, odkryjesz w ciagu najblizszych lat... :)21 :)21 ja to tylko pamietam gdzie sie wlacza swiece zarowe hehe :)21
Metal to wojna! Więc pompuj rower dla szatana!
Ponury Niviarz!
Rzecznik Klubu Nocnych Kasztaniarzy

ODPOWIEDZ

Wróć do „Aro”