Poważna sprawa
Moderator: Misiek Bielsko
Re: Poważna sprawa
wszystkie ciekawe namiary podam ci i sobie bedziesz mogl oblukac
stokrotne dzieki...jak co butelke brendy sobie wypijemy
musimy sobie pomadac no nie
???????? hehehehehe

ładnie powiedziane...
wiesz zyjemy w kraju i w czasach ze dla wiekszosci ludzi to tylko sie mamona liczy , a ja jednak jestem czlowiekiem starej daty hehehe i mysle ze nie tylko kasa sie liczy
z ka kasa to rożnie bywa, jak jest to tych pomocników multum jak brakuje to i nie ma komu pomóc, podobnie z pannami oceniaja cie po ciuchach i tym co pijesz
no zycie w europie hehehe jedno wielkie g..o .
impreza w Suwałkach...panna tak na oko 21-24 juz troche stara...nie moge wypij to jak to smierdzi ...oczywiscie to było brendy...a jej wodka starogardzka/lodowa to pachnie
takiej to tylko kopa w dupe zesadzic i niech poluje na gostka z mesiem amg. i giwera za pazucha . we lbach sie teraz gowniarom poprzewracalo
na usprawiedliwienie dla niej...Na pieknej ziemii Suwalskiej pije sie na potege vode i własna robotę no i przemyt, No a jakie górki maja...
wiem, ale tam mam bardzo blisko i znam stertę ludzi...kumpel ma jeep 5,7l
ja jakies 340 km...
No tak przecie po asfalcie...
narty mnie nie interesują bo tak to bym powiedział ze mam 500 m do stoku z igelitem/wyciągiem/oświetleniem
no ja na nartach to raczej nie smigam ale z cora na quadzie po gorach he jest fajnie tylko ze ona szybciej po lesie jedzie niz ja za nia aronia hehehehe
nie pisz tak to na pewno były przechwałki...RozuMiEsz...
no wiesz gowniara ma 25 kucy w tym gowienku i wszedzie sie miesci a tata musi czasem dookola objechac hehehehe
ok wiesz oprócz moderatora sa inni
nie wiem czy dam rade usiąść umówiony jestem i nie wiem ile mi to zajmie czasu