Koledzy jak to jest z ta dziesiatką. Samochodzik przezencje ma ninajgorsza, ale jak doczytalem opinie raczej .....
Mozna to kupic za grosze. A jak sie tym jezdzi i jak z czesciami??
A ogolnie to to jeszcze produkuja?
ARO 10.4
Moderator: Misiek Bielsko
-
- jestem tu nowy...
odpuść,odpuść,odpuść Sobie!!!!Autko może i fajne jezdzi sie tym nie najgorej ale jakość wykonania trwałość i dostępność części kapa
kiedyś już o tym pisałem ale napisze jeszcze raz silnik i osprzęt to dacia/renault więć dostępność części nie najgorsza skrzynia biegów tylni most to swoista konstrukcja i części u autorzowanego dilera aro w Czechach nie było!!!!!!przedni zawias to dacia troche zmodyfikowana tył pióra Hamulce przód dacia tył znowu aro dostępność
aha przedni dyfer przykręcony bezpośrednio do aluminiowej obudowy sprzegła i jeszcze wiele innych wynalazków .Ogólnie jeżeli chodzi o części to co dacia/renault to jest a to co aro to nie ma.Ja jezdziłem tym autem ponad rok i wszystkie siwe włosy jakie mam to zawdzięczam temu autu mimo że przedtem miałem muscla i 243 to 10.4 napsuło mi najwięcej krwi i przez to nikomu tego auta nie polecam aha a sprzedać to to był kolejny problem jak chcesz terenówke to kup nive, suzuke ,uaza ale nie 10.4

dorosnąć??????ale po co??????