Aron podstawowe informacje
Moderator: Misiek Bielsko
Aron podstawowe informacje
Potrzebne mi są informacje na tematy takie mniej więcej - ile oleum do silnika, skrzyni, napędów, jakieś schematy instalki, generalnie wszelka literatura na temat aro 243d mile widziana - jeżeli cos takiego wogóle w przyrodzie występuje. Bo w necie to znalazłem tylko wyniki czesława i jarząbka z rempstów 

No widze że dorosłeś do prawdziwej ternówki
spotkajmy sie - ty bedziesz miał browar a jak książke pt: instrukcja obsługi i napraw samochodów ARO 240,243,244
a jak zależy Ci na czasie to wyslij liste pytań na pw a ja z domu Ci odpisze ( bo nie wszystko pamiętam
)
a silnik jaki masz??? bo o silnikach mało mam gdyż mnie to nie ciekawiło

spotkajmy sie - ty bedziesz miał browar a jak książke pt: instrukcja obsługi i napraw samochodów ARO 240,243,244

a jak zależy Ci na czasie to wyslij liste pytań na pw a ja z domu Ci odpisze ( bo nie wszystko pamiętam

a silnik jaki masz??? bo o silnikach mało mam gdyż mnie to nie ciekawiło
- czesław&jarząbek
-
- Kontaktowanie:
już wiem... wszystko sie zaczeło na ostatniej bani ja dyskusja była o samochodach ( ambitnie - nie??) no i od słowa do słowa powiedziałem że jego RRa to Zaciek obiedzie jak tylko Gazfan powie gdzie i kiedy...
no i chłop sie obraził
no chyba że to z przepracowania tak.... bo weź i "to " komus sprzedaj.... nie ma letko

no i chłop sie obraził

no chyba że to z przepracowania tak.... bo weź i "to " komus sprzedaj.... nie ma letko

Odpowiedź jest znacznie bardziej banalna... zablokowali mu wychodzące w komórce
Ale ja też musiałem odpuścić, bo mi się w ostatniej chwili przypomniało, że mam naradę produkcyjną w kwestii akcji letniej... znaczy trza zaczynać obóz dla dzieciaków szykować bo lato się zbliża
Ciężarówkę będę potrzebował... trochę mniejszą od zwykłego tira

Ciężarówkę będę potrzebował... trochę mniejszą od zwykłego tira

-
-
silnik i skrzynie np w moim czy w tych dla policji to własnie zestaw o którym piszesz. W czechach też jest taka kompletacja - tutaj niewiem czemu tak napisali? może to dezinformacjawieprzowina pisze:A tak z ciekawości - andorie rumuny w Aro żenią z typową skrzynią dla tego silnika (Eaton TS5-21) czy jakimś swoim wynalazkiem ? - bom wyczytał że mają 4 i 5 biegowe skrzynie

-
-
-
-
-
-
mnie czy w miescie czy w trasie pali tyle samo...
zawsze możesz jeden most na motylki zrobić i blokować centralny - na jednej osi bedzie mniej palił
biegi w tej dziwnej skrzyni są standartowo - a jaden gość handlujący cześciami do ARO powiedział ze w Cimpulungu paleta silników i skrzyń jest szeroka: co mają to wkładają

zawsze możesz jeden most na motylki zrobić i blokować centralny - na jednej osi bedzie mniej palił

biegi w tej dziwnej skrzyni są standartowo - a jaden gość handlujący cześciami do ARO powiedział ze w Cimpulungu paleta silników i skrzyń jest szeroka: co mają to wkładają