Pożar w burdelu, wał do muscela pilnie poszukiwany

243d i inne

Moderator: Misiek Bielsko

Awatar użytkownika
STAS

Kontaktowanie:

Pożar w burdelu, wał do muscela pilnie poszukiwany

Post autor: STAS » ndz cze 25, 2006 11:00 am

Umarł mi silnik w muscelu. Jeszcze nie wiem do końca co się popsuło ale na 100% będę potrzebował wału korbowego razem z panewkami do niego. Wiem że prawdopodobieństwo że ktoś ma taki wał jest mega małe ale zapytać warto.
Może ktoś by mi podesłał jakąś paczką czy czymś, nie jest to chyba kosztowna spraw co?
Wał potrzebuję do środy. Padaczka stoi u przypadkowego człowieka, tam gdzie szlak go trafił. Więc muszę go zabrać, ale sprawa jest też pilna bo chcę jechać do Darłowa.
z góry dzięki za pomoc !!
"[..] to trzeba kupic i uleczyc ..."

zax

Post autor: zax » ndz cze 25, 2006 6:59 pm

Tak się kończą auta za flaszke :D
http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=110126272 zapytaj tu, może ma silnik.
Niestety ale tak jak mówisz bardzo mało prawdopodobne że to wał korbowy. Ściągaj auto, rozkręć silnik i wtedy sie dowiesz...
Aha... Swojego muscela robisz na oryginał czy moze skusiłbyś się na wsadzenie jakiegoś silniczka np od merca? Może to będzie lepszy pomysł niż ten rumuński ........ :)

Awatar użytkownika
STAS

Kontaktowanie:

Post autor: STAS » ndz cze 25, 2006 9:24 pm

rumun jest gniotsa nie łamniotsa. Zostaję na orginalne póki co bo nie mam kasy. Problem w tym że sam go zkładałem i musiałem się gdzieś pomylić. Teraz nie będę ściągał auta do domu, tylko zrobię go tam gdzie zostawiłem na trasie. Ewentualnie szukam jakiegoś mechanika w okolicach Małdyt, czy Ostródy. Ale oczywiście nikt mi nie odpowiedział więc pozostanę przy opcji reanimacji silnika samemu :]
"[..] to trzeba kupic i uleczyc ..."

ODPOWIEDZ

Wróć do „Aro”