Moderator: Misiek Bielsko
Fajne aroshow tylko jakoś Aro małoHONZA.S pisze:http://www.4x4nazory.cz/image/aroshow2006/
Co do wytrzymałości, nie napiszę ci tego bo wydaje mi się że wytrzymałość jest taka sama.zax pisze:[...]Przy okazji zna ktoś różnice pomiędzy mostem muscela a tylnym zacieka? Bardzo się różnią? Konstrukcja podobna a jak z wytrzymałością? Zaciekowe dużo słabsze? (Mówie o tych starszych)
Pozdro.
Hmm... Fakt, wieloklin Aro ma inny, innych różnic nie widziałemopaopa pisze: Ktoś podziela tą teorię?
dobra dobrazax pisze:W sumie to nie mogłem się spodziewać innego posta od takiego kasztaniarza jak matysmatys pisze:gumowezax pisze: Jakie opony mozna założyć żeby nie zmielić takiego mostu?![]()
Jakiej wielkości opony z jakim bieznikiem jakiej firmy można założyć przy silniku wołgi żeby nie pomielić mostów Aro... Coś jeszcze? Aha... teren... różnistymatys pisze:dobra dobrazax pisze:W sumie to nie mogłem się spodziewać innego posta od takiego kasztaniarza jak matysmatys pisze: gumowe![]()
zadajesz gupie pytania to i masz gupia odpowiedz
ktorego ARO?zax pisze:Jakiej wielkości opony z jakim bieznikiem jakiej firmy można założyć przy silniku wołgi żeby nie pomielić mostów Aro... Coś jeszcze? Aha... teren... różnistymatys pisze:dobra dobrazax pisze: W sumie to nie mogłem się spodziewać innego posta od takiego kasztaniarza jak matys
zadajesz gupie pytania to i masz gupia odpowiedz
Twojego!!!!matys pisze:ktorego ARO?zax pisze:Jakiej wielkości opony z jakim bieznikiem jakiej firmy można założyć przy silniku wołgi żeby nie pomielić mostów Aro... Coś jeszcze? Aha... teren... różnistymatys pisze: dobra dobra
zadajesz gupie pytania to i masz gupia odpowiedz![]()
to tez gumowezax pisze:Twojego!!!!matys pisze:ktorego ARO?zax pisze: Jakiej wielkości opony z jakim bieznikiem jakiej firmy można założyć przy silniku wołgi żeby nie pomielić mostów Aro... Coś jeszcze? Aha... teren... różnisty![]()
Tylko nie zadawaj pytań czy zielonego czy czarnego... ZIELONEGO!!!
(Tego włochatego)
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość