poszukuje koła zamachowego do Aro, z silnikiem od reno 1.4...
aro to model 10.3 chyba...
nie mam pojęcia gdzie mogę to dostac...
Koło zamachowe do Aro (10)
Moderator: Misiek Bielsko
- Bogdan 4x4
-
- petercapri
no właśnie z tym jest problem...
koło jest unikatowe....
silnik od reno owszem, mam swa silniki, ale koła zamachowego (oryginalnego) nie....
mam ksiazkę, ale nie ma tam podanego numeru katalogowego, nic....
zastanawiam się czy któryś z Panów mogłby mi pomóc, w jakikolwiek spoób, podając numer katalogowy, mowiąc jakie koło by pasowało, od jakiego samochodu, dając namary na sklep w którym mogłbym je gostac...
cokolwiek...
koło jest unikatowe....
silnik od reno owszem, mam swa silniki, ale koła zamachowego (oryginalnego) nie....
mam ksiazkę, ale nie ma tam podanego numeru katalogowego, nic....
zastanawiam się czy któryś z Panów mogłby mi pomóc, w jakikolwiek spoób, podając numer katalogowy, mowiąc jakie koło by pasowało, od jakiego samochodu, dając namary na sklep w którym mogłbym je gostac...
cokolwiek...
Etam unikatowe...
Normalne koło tylko, ze dostosowane do Aro. Ja wstawiając do swojej 10-tki silnik 1,7 (miałbyć 1,6D) dałem do przerobienia koło z silnika 1,7 na wzór 1,4 wykorzystując tylko swój wieniec. Dobry tokarz moze zrobić wszystko co sie chce
Jak chcesz to mam na zbyciu koło od 1,4 tylko bez wieńca.

Normalne koło tylko, ze dostosowane do Aro. Ja wstawiając do swojej 10-tki silnik 1,7 (miałbyć 1,6D) dałem do przerobienia koło z silnika 1,7 na wzór 1,4 wykorzystując tylko swój wieniec. Dobry tokarz moze zrobić wszystko co sie chce

Jak chcesz to mam na zbyciu koło od 1,4 tylko bez wieńca.

Off-Road Team Bogatynia
www.4x4bogatynia.pl
www.4x4bogatynia.pl