parametry zbieżności kół Aro 243D
Moderator: Misiek Bielsko
- hayt
- jestem tu nowy...
- Kontaktowanie:
parametry zbieżności kół Aro 243D
Czy ma ktoś może książkowe parametry do ustawiania zbieżności kół przednich w Aro 243D.
No to jest temat Ja wymieniłem ze 3 lata temu te kulisy ponacinane, końcówki drążków regulacja luzów itd. Stwierdzam że znów są luzy z tych 3 lat to samochód rok stał w stodole ze 3 miech się z nim babram a wcześniej jeździł mało i z regóły po czarnym lub leśnych szutrach.
ARO po licznych przeszczepach
- michaswappa
- michaswappa
książka
nie lepiej kupić książke? pare złoty a nie trzeba ciągle pytać.ja w tej chwili mam tylko katalog- dobra rzecz bo widać jak co poskładać. a dane o samochodzie to są w serwisówce.wystarczy zerknąć na Autodielyhaiduk
irek 10.4
- michaswappa
- Gabriel Tatoj
-
USTAWIENIE PRZEDNICH KÓŁ
WITAJCIE
podczas rozważań z nastawami zawiecha
.
Podaję istotne parametry książkowe
KĄT WYPRZEDZENIA SWORZNIA ZWROTNICY: 20 stopni , plus minus; 45 minut. Różnica między kołami;45 minut.
KĄT POCHYLENIA KOŁA: 1 stopień, plus minus; 30 minut. Różnica między kołami;45 minut.
ZBIEŻNOŚĆ KÓŁ ; 1 do 5 milimetrów.
KĄT SKRĘTU : 30 stopni. Różnica między kołami; 1 stopień 30 minut.
Jeżeli coś jeszcze jest niejasne , to pytać
.Specjalnie napisałem to w ten sposób , ponieważ łatwiej bedzie odszukać te dane podczas przeglądania archiwum
. POZDRAWIAM 

Sugeruję zachowac spko-koko-lokoCzy ma ktoś może książkowe parametry do ustawiania zbieżności kół przednich w Aro 243D.

Podaję istotne parametry książkowe

KĄT WYPRZEDZENIA SWORZNIA ZWROTNICY: 20 stopni , plus minus; 45 minut. Różnica między kołami;45 minut.
KĄT POCHYLENIA KOŁA: 1 stopień, plus minus; 30 minut. Różnica między kołami;45 minut.
ZBIEŻNOŚĆ KÓŁ ; 1 do 5 milimetrów.
KĄT SKRĘTU : 30 stopni. Różnica między kołami; 1 stopień 30 minut.
Jeżeli coś jeszcze jest niejasne , to pytać