zaproszenie do zlotu łady niva

243d i inne

Moderator: Misiek Bielsko

Awatar użytkownika
tomaszpi

zaproszenie do zlotu łady niva

Post autor: tomaszpi » czw kwie 17, 2008 2:53 pm

W imieniu własnym i kolegów jeżdżących ładą niva mam zaszczyt zaprosić Was jako posiadaczy aro na Nasz zlot, który odbędzie się 24/25 maja 2008 roku w okolicach pustyni Błędowskiej. więcej informacji znajdziecie tutaj:
http://www.forum4x4.pl/forum/viewtopic.php?t=52940
Tomaszpi

Łaciate szaleństwo Niva 1.7i 95 (było :( :( )
Teraz Kia Sportage

Awatar użytkownika
Gabriel Tatoj

Re: zaproszenie do zlotu łady niva

Post autor: Gabriel Tatoj » ndz kwie 20, 2008 12:20 am

WITAJCIE :D
tomaszpi pisze:W imieniu własnym i kolegów jeżdżących ładą niva mam zaszczyt zaprosić Was jako posiadaczy aro na Nasz zlot, który odbędzie się 24/25 maja 2008 roku w okolicach pustyni Błędowskiej
W imieniu własnym i pewno reszty właścicieli ARO, bardzo serdeczne dzięki :)2 :)2 :)2 za zaproszenie :)13 . Jak moja rozpadaka dotrwa do tego terminu, to jestem waszym gościem z czego się już cieszę :D :D. Dawno tam nie byłem,a to taka ładna okolica i do tego blisko bardzo :)2. Super że się organizujecie :)2 ,na prawdę warto :)2 :D . Pewno będzie to impreza liczna osobowo i sprzętowo, bo środowisko NIVY liczne :)1
POZDRAWIAM :D

Awatar użytkownika
Gabriel Tatoj

POZLOTOWO

Post autor: Gabriel Tatoj » ndz cze 15, 2008 5:25 pm

WITAJCIE NIEDZIELNIE :D

Pomyślałem sobie że skoro przy niedzieli mam nieco czasu, to napiszę kilka linijek o imprezie na którą byliśmy zaproszeni i na którą stawiło się; 19 NIVEK i 2 ARO-ny :)1 . Zlot był bardzo dobrze przygotowany pod każdym względem :)2. My byliśmy tylko w sobotę :( , ale i tak to wystarczyło na 100% SATYSFAKCJI ZLOTOWEJ :D. Całość imprezy przebiegła w bardzo miłej atmosferze :)2. Zupełny brak jakichkolwiek ,,kwasów" pomiędzy załogami czy organizatorami :)2. Jeżeli ktoś miał wątpliwości przed zlotem :-? , a na nim był, to teraz jest gotowy stawić się na następny niezaleznie od tego gdzie się odbędzie :)21. Już jest poważna przymiarka do następnego spotkania i oczywiście zainteresowanie tym spotkaniem większości uczestników pierwszej integracji :D. Było nawet takie miejsce jak to z; jesiennych Bieszczad . :)2 . Było super i jak się nic katastofalno-fatalistycznego nie stanie, to znowu będę goscił (myślę że nie tylko ja :) )u NIVIARZY :)13. Wiem z różnych źródeł , że tym razem również przewidziano gości :)2 :wink: :D
Zainteresowanych klimatem zlotu odsyłam do TEAM-u NIVY , na strony Ich forum, tam można obejżeć część materiału zgromadzonego na zlocie :)1
http://www.forum4x4.pl/forum/viewtopic. ... &start=175

POZDRAWIAM WSZYSTKICH BARDZO SERDECZNIE :D

ODPOWIEDZ

Wróć do „Aro”