Aro 244 2004r
Moderator: Misiek Bielsko
Aro 244 2004r
Chyba godny uwagi http://moto.allegro.pl/item1196933114_a ... tanio.html
Re: Aro 244 2004r
a jest jakieś aro godne uwagi

Diffland .pl
Diffland Classic Car .pl
i wiele innych )
Diffland Classic Car .pl
i wiele innych )
fakt 

eh, niektórzy nigdy nie wyrosna z udowadniania sobie i wszystkim dookoła że aro jest kiepskie.
Płaca wam za to?
prosi was ktos o opinie?
jesli odpowiedź w obu przypakach brzmi "nie" to idzcie sie trzepac gdzie indziej ok?
Płaca wam za to?
prosi was ktos o opinie?
jesli odpowiedź w obu przypakach brzmi "nie" to idzcie sie trzepac gdzie indziej ok?

burole mysla ze jak kupili smieszne dyskoteki albo suzuczki to sa goscie hehe . olac cwaniaczkow co sami potrafia tylko gadac . burole i to do kwadratu.
misiu.. panuj i kultury z domu nie wnoś 

A co masz, dyskotekę czy suzę
A może "Brus wszechmogący" bo zielony jesteś

Mówię co myślę, robię co mówię, już nie jem co lubię.
"nullo retentus impedimento"
"nullo retentus impedimento"
pytasz mnie?
coś się tak nerwowy zrobił ?Koro pisze:eh, niektórzy nigdy nie wyrosna z udowadniania sobie i wszystkim dookoła że aro jest kiepskie.
Płaca wam za to?
prosi was ktos o opinie?

sam też lubić rzucić, ni z tego, ni z owego kąśliwą uwagę :
Koro pisze:eh, co patałachy moga wiedziec o terenówkach jak dzwoni taki do assistance i w dupie ma...

łoś też człowiek
bo ja mam bardzo emocjonalne podejscie do mojego zacieka.
wiesz, kazdy ma swój krzyż
a skądinąd wiem że obecnie łofrołderzy nie znają się na swoich sprzętach...
"wsłucha pan; taka tulejka tak z tyłu jest tuz obok koła..."
wiec trza dzeć łacha z patałacha
wiesz, kazdy ma swój krzyż

a skądinąd wiem że obecnie łofrołderzy nie znają się na swoich sprzętach...
"wsłucha pan; taka tulejka tak z tyłu jest tuz obok koła..."
wiec trza dzeć łacha z patałacha

ot i prawde powiadasz , nabyc karoce to zadna sztuka ale zadbac samemu nalezycie i dolegliwosci wszelakie usunac gdy potrzeba takowa bedzie to juz wielu z gawiedzi niezbyt potrafi.jeno krytyki pod adresem zaciekow kierowac lubia ,a w razie bolaczki pojazdy swe do szamanow wszelkich odstawic sa zmuszeni gdyz raczat swych pobrudzic nie racza a i temat napraw jest magia czarna. lecz na nic ich przywary i podsmiechy gdy zacieka w mazi straszliwej blotkiem zwanej napotkaja i minki ich placzliwymi sie robia gdy widza jak rumunski automobil z gracja pokonuje owa maz straszliwa a oni jeno utopic sie potrafili.

brak znakow polskich na klawiaturze maszyny mej . nabylem ja w chinskiej republice ludowej wiec wybaczyc raczcie o panie polonisto 

Interpunkcja, to nie polskie znaki... 

Frontera 2,4 zagazowana, Disco II
Alfa Romeo Sprint.
Alfa Romeo Sprint.
widze ze osoba moja miedzy same orly i sokoly trafila
eh jak pieknie ze wiedze tajemna zaczerpne od tak szlachetnych wasci 

-
- jestem tu nowy...
ale nie pójdą niestetyKoro pisze:eh, niektórzy nigdy nie wyrosna z udowadniania sobie i wszystkim dookoła że aro jest kiepskie.
Płaca wam za to?
prosi was ktos o opinie?

żałosne
Było ARO 324 2.4 TD jest MUSSO 2.9 TD...
Ja suzukę mam, a jednak do futrzaka sentyment pozostał i złego słowa o aucie powiedzieć wciąż nie mogę. Po prostu jego lata i zaniedbanie poprzednich właścicieli. Jak dopieścić wszystko samemu, to nic się nie dzieje
Widzę, że w dziale Aro pieniacz się pojawił po mnie, czyli chyba wszystko gra...

Widzę, że w dziale Aro pieniacz się pojawił po mnie, czyli chyba wszystko gra...

Futrzak->Vitka '89->Vitka'95 -> GV2000->
Vitka'95 1,6 16V + 0,5T jakiegoś badziewia
Vitka'95 1,6 16V + 0,5T jakiegoś badziewia

Aro to fajne samochody są - jak w każdej marce jest parę niedoróbek.
Elektryki to według mnie to się nawet niepowinni rumuni dotykać
- wycieraczki, dmuchawa - niby wszysko działa ale tochę za wolno
- alternator orginalny w jednym z moich pojazdów był 35A
- rozruszniki orginalne też są niebardzo
- w nowym pojeździe z 2004 roku przy 35 tysiącach km podczas jazdy sama załączyła się blokada mechanizmu różnicowego w skutek czego rozwalił się koszyczek satelitów- więc to jakaś poraszka jest
Elektryki to według mnie to się nawet niepowinni rumuni dotykać
- wycieraczki, dmuchawa - niby wszysko działa ale tochę za wolno
- alternator orginalny w jednym z moich pojazdów był 35A
- rozruszniki orginalne też są niebardzo
- w nowym pojeździe z 2004 roku przy 35 tysiącach km podczas jazdy sama załączyła się blokada mechanizmu różnicowego w skutek czego rozwalił się koszyczek satelitów- więc to jakaś poraszka jest
kazde autko ma cos za uszami i trzeba poprawic fabryke. Lecz aronie sa wdziecznymi pojazdami do motania.