mam takie pytanko , posiada może ktoś do sprzedania wałek napędowy do Aroni 10?? chodzi mi dokładnie wychodzący wałek frezowany i na dwa krzyżaki od reduktora do przedniego dyfra, ( rok 95, 1,4 silnik) ( w miarę na chodzie
pytanko
Moderator: Misiek Bielsko
pytanko
Witam wielkich kolegów.
mam takie pytanko , posiada może ktoś do sprzedania wałek napędowy do Aroni 10?? chodzi mi dokładnie wychodzący wałek frezowany i na dwa krzyżaki od reduktora do przedniego dyfra, ( rok 95, 1,4 silnik) ( w miarę na chodzie
) albo może posiada ktoś wiedzę od czego pasuje taka część?? skoro piszę to jeszcze jedna sprawa,
może ktoś już to przerabiał wymianę łożyska podtrzymującgo wał do tylnego mostu,( łożysko w gumie). jak znajdzie ktoś chwilkę w mojej sprawie to proszę o kilka podpowiedzi, dzięki wielkie z góry. pozdrawiam wszystkich, 
- Gabriel Tatoj
-

Szpeje do małego ARO-10
WITAJCIE
Jest tam trochę szpeja do małego zacieka, może to co potrzebujesz jest gdzieś na kupce i czeka aż się ktoś tym zainteresuje

A zaglądałeś na aledrogolotar77 pisze:Witam wielkich kolegów.
mam takie pytanko , posiada może ktoś(.....),
Re: pytanko
wymiana łożyska jest napewno prosta ponieważ sam to zrobiłem, a łożysko kupiłem w jakimś zwykłym sklepie. było to dawno temu więc szczegółów nie pamiętam. jedno jest pewne, nie wiele to pomogło bo miałem już luzy na wpustach więc i tak wibrowało. postarałem się więc o wał jednoczęściowy i było OK. a przedniego wału to wcale nie masz? trzeba szukać, ja próbowałem dopasować z różnych wynalazków ale nic z tego.
irek 10.4
Re: pytanko
czeka cie podroz do naszych poludniowych sasiadow
http://aukro.cz/listing.php/search?stri ... =8534&sg=0
http://aukro.cz/listing.php/search?stri ... =8534&sg=0