Skrzynia aro muscel m461

243d i inne

Moderator: Misiek Bielsko

platinum
jestem tu nowy...
jestem tu nowy...

Skrzynia aro muscel m461

Post autor: platinum » śr gru 25, 2013 12:09 am

Witam.

Mam skrzynie prawdopodobnie z aro muscel M461 i mały problem brakuje w niej drązka do zmiany biegów czy któryś z kolegów posiada zdjecia jak on wyglada dokładnie nigdy nie mialem do czynienia z taka skrzynia i niemam pojecia jak go dorobić proszę o jakieś zdjecia pogladowe albo sugestie jak temat ogarąć

Lorado

Re: Skrzynia aro muscel m461

Post autor: Lorado » śr gru 25, 2013 1:44 am

Jeżeli skrzynia jest prawdopodobnie od M461 to najpierw się upewnij.Moim zdaniem drążek jest nie do dorobienia.Pozdrawiam

PS.do kompletu uzupełnij profil
,Espace 2,2dCi 2003,Jeep Grand Cherokee 4,0 1998

Awatar użytkownika
Gabriel Tatoj

Re: Skrzynia aro muscel m461

Post autor: Gabriel Tatoj » śr gru 25, 2013 5:40 pm

WITAJCIE :D
platinum pisze:Witam.

Mam skrzynie prawdopodobnie z aro muscel M461 i mały problem brakuje w niej drązka do zmiany biegów czy któryś z kolegów posiada zdjecia jak on wyglada dokładnie nigdy nie mialem do czynienia z taka skrzynia i niemam pojecia jak go dorobić proszę o jakieś zdjecia pogladowe albo sugestie jak temat ogarąć
Nawet jeżeli masz możliwość dorobienia takowego, to i tak oryginalny wzór będzie niezbędny -tak sądzę i to miał na myśli jak sądzę mój przedmówca ?? :)13 Jak ma prawidłowo ,,wybierać" do tego nie powodować jakichś zakleszczeń czy ,,walki" kierownika z wyborem przełożeń to oryginał może stać się niezbędny ?? :D

ODPOWIEDZ

Wróć do „Aro”