Witam.
Mam skrzynie prawdopodobnie z aro muscel M461 i mały problem brakuje w niej drązka do zmiany biegów czy któryś z kolegów posiada zdjecia jak on wyglada dokładnie nigdy nie mialem do czynienia z taka skrzynia i niemam pojecia jak go dorobić proszę o jakieś zdjecia pogladowe albo sugestie jak temat ogarąć
Skrzynia aro muscel m461
Moderator: Misiek Bielsko
Re: Skrzynia aro muscel m461
Jeżeli skrzynia jest prawdopodobnie od M461 to najpierw się upewnij.Moim zdaniem drążek jest nie do dorobienia.Pozdrawiam
PS.do kompletu uzupełnij profil
PS.do kompletu uzupełnij profil
,Espace 2,2dCi 2003,Jeep Grand Cherokee 4,0 1998
- Gabriel Tatoj
-
Re: Skrzynia aro muscel m461
WITAJCIE
Jak ma prawidłowo ,,wybierać" do tego nie powodować jakichś zakleszczeń czy ,,walki" kierownika z wyborem przełożeń to oryginał może stać się niezbędny

Nawet jeżeli masz możliwość dorobienia takowego, to i tak oryginalny wzór będzie niezbędny -tak sądzę i to miał na myśli jak sądzę mój przedmówcaplatinum pisze:Witam.
Mam skrzynie prawdopodobnie z aro muscel M461 i mały problem brakuje w niej drązka do zmiany biegów czy któryś z kolegów posiada zdjecia jak on wyglada dokładnie nigdy nie mialem do czynienia z taka skrzynia i niemam pojecia jak go dorobić proszę o jakieś zdjecia pogladowe albo sugestie jak temat ogarąć