jak narazie
Moderator: Pasza
Na 102kmsciba pisze:gordon prowadzi![]()
jak narazie
Przypomina mi się taka scena z "Race to Dakar", z 2006, jak koleś, chyba Matt Hall, zawiadamia ASO, że dalej nie jedzie, potem czeka do zmroku na ekipę ewakuacyjną, która go zabiera, a następnie porzuca przy jakimś innym motocyklu, bo jego kierowca jest bardziej poszkodowany. Potem znowu czeka, a następnie jest przetransportowany do hotelu z kilkoma motocyklistami. I to jest koniec zainteresowania ASO. Pożycza od kogoś 1000euro i dociera na własną rękę na metę.wupasek pisze:no super, zaginal w niedziele a znalezli go we wtorek/srode
to nie moga natychmiast namierzyc motocykla ?![]()
chociaz pisza ze w gestym buszu, moze karwa nadajnik sie nie przebil czy cus![]()
tak czy siak troche ujnia ze tak dlugo to trwa
http://www.dakar.com/2009/DAK/LIVE/us/5 ... ecial.htmlThe biker was in a very hard-to-reach area in the middle of very dense bush-like vegetation 15m from his bike. He had taken his helmet off and had sought shade; he had food and water by him.
Szejk jest wyznania islamskiego i alkoholu się nie napije, zatem nie ma sensu aby wygrywał.sciba pisze:Cos mi sie zdaje ze Szejk jest powaznym kandydatem do otwarcia szampana na mecie
Tez mam taka nadzieje. Na pohybel niemieckiej motoryzacjiwupasek pisze:ee.. tylu sie sciga a i tak wygra Mitsu
o totodomator pisze:Tez mam taka nadzieje. Na pohybel niemieckiej motoryzacjiwupasek pisze:ee.. tylu sie sciga a i tak wygra Mitsu![]()
domator
Nie podaje tam dokładnie ile wycisneli z tego silnika - ogólnie jest to silnik od Corvetty Z06 - najpotężniejszy z rodziny GM "small block" (tylko Amerykanie mogą okręślić silnik 7 litrowy mianem małego
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość