Dakar 2010
Moderator: Pasza
Re: Dakar 2010
zazdrośników, maruderów i szydzących ci u nas dostatek,ale jeżeli się tego nie zmieni - a nie da się, to po co się tym przejmować ?
btw. wiesz co z nimi w końcu jest?
btw. wiesz co z nimi w końcu jest?
spoko luzik
www.wawa4x4.pl
www.wawa4x4.pl
Marcin, co Ty robisz w necie? Napisz no coś więcej o atmosferze, Olku i ciekawych tematach, może jakieś ploteczki...

...to je reli...
...były pilot...

...były pilot...

Fajne ujęcia są z helikoptera na bok jadącego samochodu
Gordonowi pięknie zawiecha pracuje... żadne auto na Dakarze nie ma tak wybierającego zawieszenia..

Gordonowi pięknie zawiecha pracuje... żadne auto na Dakarze nie ma tak wybierającego zawieszenia..
Był wywiad na żywo z biwaku z Hołkiem
, powiedział, że auto odstaje od BMW cz VW ale prezentuje podobny poziom do jadących Mitsubishi.
Mówili o Bigdze, ale nie mają jeszcze żadnych info co z nimi, jedynie, że nie ma ich na liście załóg, które się wycofały. Tak więc oby dotarli i jechali dalej

Mówili o Bigdze, ale nie mają jeszcze żadnych info co z nimi, jedynie, że nie ma ich na liście załóg, które się wycofały. Tak więc oby dotarli i jechali dalej

spoko luzik
www.wawa4x4.pl
www.wawa4x4.pl
proszę ciekawa galeria: http://www.robbygordon.com/off-road-med ... kar-rally/Karson pisze:Fajne ujęcia są z helikoptera na bok jadącego samochodu![]()
z wyglądu ten hummer to jakby był tępą siekierą ciosany i to po ciemku

Hołek się moim zdaniem dobrze zaprezentował w eurosporcie, ze śmiechem, bez biadolenia, na luzie. I oby tak jutro i do końca podczas jazdy to wynik będzie.

a tak nawiasem to wku....ia mnie to niesamowicie że siedzą ci reporterzy prawie non stop u vw...
Siedzą bo VW płaci za te relacje i promuje nowego pickupa.wwojtas pisze:proszę ciekawa galeria: http://www.robbygordon.com/off-road-med ... kar-rally/Karson pisze:Fajne ujęcia są z helikoptera na bok jadącego samochodu![]()
z wyglądu ten hummer to jakby był tępą siekierą ciosany i to po ciemkuale pod skorupą to jakby buggy class 1 z wyścigów baja
Hołek się moim zdaniem dobrze zaprezentował w eurosporcie, ze śmiechem, bez biadolenia, na luzie. I oby tak jutro i do końca podczas jazdy to wynik będzie.![]()
a tak nawiasem to wku....ia mnie to niesamowicie że siedzą ci reporterzy prawie non stop u vw...
Do dupy jak narazie w tym roku z info o Polakach
Pamietam jak 3 lata temu Albert z ekipa jechal to było wszystko na bierząco wiadomo
a teraz...jakby w ogole nie jechali...
Szustkowski 56 w generalce...oby tak dalej...wielki szacun...byle by nie przedobrzył
Roma pojechał w tym roku
4 odcinki, 3 dachy i do domu
Fajnie jakby któś coś znalazł o suburu...Ciekawi mnie czy kierownicy pizdy czy jednak subaru ze motyką na dakar się porwali
Jakieś info o Bidze i Olku

Pamietam jak 3 lata temu Albert z ekipa jechal to było wszystko na bierząco wiadomo
a teraz...jakby w ogole nie jechali...

Szustkowski 56 w generalce...oby tak dalej...wielki szacun...byle by nie przedobrzył

Roma pojechał w tym roku

4 odcinki, 3 dachy i do domu

Fajnie jakby któś coś znalazł o suburu...Ciekawi mnie czy kierownicy pizdy czy jednak subaru ze motyką na dakar się porwali

Jakieś info o Bidze i Olku

Stare eskimoskie powiedzanie - " pamietaj, nigdy nie jedz żółtego śniegu "
- Szarbia
-
- Kontaktowanie:
Subaru bylo za nowe.
Pojezdza roczek, dopracuja i bedzie git.
Pojezdza roczek, dopracuja i bedzie git.
Zawias Gordona będzie zawsze lepiej się prezentował z uwagi, iż ma on auto tylnonapędowe i dlatego dopuszczony jest większy skok zawieszenie (ekspertem nie jestem i może się mylę). z ciekawostek to zobaczcie to (zawias - filharmonia) http://www.youtube.com/watch?v=0kbYTuFN1zA
WWW.4XDRIVE.COM - nowe otwarcie
nie bądz taki skromny - lepiej powiedz kiedy ty startujesz w dakarku?liverpool pisze:Zawias Gordona będzie zawsze lepiej się prezentował z uwagi, iż ma on auto tylnonapędowe i dlatego dopuszczony jest większy skok zawieszenie (ekspertem nie jestem i może się mylę). z ciekawostek to zobaczcie to (zawias - filharmonia) http://www.youtube.com/watch?v=0kbYTuFN1zA
i nikt mnie nie przekona ze białe jest białe a czarne jest czarne
liverpool pisze:..ekspertem nie jestem i może się mylę..

Wciąż cisza o Olku i Bidze...

Tu: http://www.youtube.com/watch?v=mDnNZ35Z ... re=related jest filmik o skaczących TT - widać jakie niewielkie wrażenie robi na zawiasie taki skok. Dodatkowo TT waży pomiędzy najczęściej pomiędzy 2.5 a 3.5 tony. Gordonowy H3 jest podobną konstrukcją - choć prawdę mówiąc nie wiem ile waży.
Lewicowość jest rodzajem fantazji masturbacyjnej, dla której fakty nie mają znaczenia. G.Orwell
dokładnie, co za opcja, że przez 2 dzień nie ma żadnych wieści o nich... na dakar.pl też nic nie wiedzą, jedynie że telefony satelitarne milczą, oby tylko awaria elektroniki a chłopaki niech walczą i jadą dalejsciba pisze:Do dupy jak narazie w tym roku z info o Polakach
a teraz...jakby w ogole nie jechali...![]()
Szustkowski 56 w generalce...oby tak dalej...wielki szacun...byle by nie przedobrzył![]()
Roma pojechał w tym roku
4 odcinki, 3 dachy i do domu![]()
Fajnie jakby któś coś znalazł o suburu...Ciekawi mnie czy kierownicy pizdy czy jednak subaru ze motyką na dakar się porwali![]()
Jakieś info o Bidze i Olku![]()

spoko luzik
www.wawa4x4.pl
www.wawa4x4.pl
-
-
pytanie czy są naliście wycofanych załóg , dostęp do informacji jest fatalny (mimo że publiczna telewizja TVP jest partnerem medialnym)
a ja jadę, jadę i często dojadę
RR P38
LR D Evo
Nissan K 160
RR P38
LR D Evo
Nissan K 160
na stronie oficjalnej nie ma ich ani na liscie ukonczonego 4 etapu ani na wycofanej
w generalce tez nie widac
moze porwali?
ale ta strona cos strasznie kulawo dziala
w generalce tez nie widac
moze porwali?

ale ta strona cos strasznie kulawo dziala

Przygoński cały czas w okolicach 10 miejsca, Sonik ostro daje bo 4, Hołek też już ruszył 

spoko luzik
www.wawa4x4.pl
www.wawa4x4.pl
Oparty o drzwi z logiem Orlenu i butelką Cisowianki w ręcewwojtas pisze:Hołek się moim zdaniem dobrze zaprezentował w eurosporcie

-
-
czy wiesz jaki był powód wycofania się Olka?bigos pisze:Emsi na adrenalince napisał ze terratrek się wycofał
a ja jadę, jadę i często dojadę
RR P38
LR D Evo
Nissan K 160
RR P38
LR D Evo
Nissan K 160
na oficjalnej sa na liscie wycofanych po 3 etapie

no i wg trackingu Holek lyknal Peterhansela i Coxa
Cox ma jakis problem bo nie widac go juz od 3 punktow pomiaru

no i wg trackingu Holek lyknal Peterhansela i Coxa

karwa... znów się chłopakom nie udałowupasek pisze:na oficjalnej sa na liscie wycofanych po 3 etapie![]()
![]()

Hołek superwupasek pisze:no i wg trackingu Holek lyknal Peterhansela i Coxa

Ostatnio zmieniony śr sty 06, 2010 6:45 pm przez Karson, łącznie zmieniany 1 raz.
Sonik na CP3 na 4miejscu 
Przygoński na mecie odcinka 9
Czachor 24

Przygoński na mecie odcinka 9
Czachor 24
Ostatnio zmieniony śr sty 06, 2010 6:47 pm przez daniel b, łącznie zmieniany 1 raz.
ZMOTA SCORPION Y60
piszcie na bieżąco co i jak, mam kijowe łącze w chacie i mi się tracking nie otwiera 

O matko ludzie to miał być taki głupi żarcik obrazujący przepaść między zawodowcami , a pozytywnymi zapaleńcami , jeśli Cie lub kogogolwiek uraziłem to sorry. NAPRAWDĘ WIELKIE SORRY .G fan pisze:no ktos tam wczesniej napisal ze Olek pewnie 238 czy ktorysTo chyba grzecznie nie brzmi