Darty

Moderator: Pasza
Dobrze im pokazal, szkoda tylko Holka, ze nie dowiozl dobrego rezultatu dzisiajCezariusz Szostek pisze:"Niestety, 35 kilometrów przed metą Hołek traci 20 minut, starając się wydostać z piaskowej pułapki:(
" za Terenowo
a co powiedział ?Cezariusz Szostek pisze:Ładnie im Gordon po gaciach w wywiadzie pojechał
Wyżej. Moj postRobert K160 pisze:a co powiedział ?Cezariusz Szostek pisze:Ładnie im Gordon po gaciach w wywiadzie pojechał
GAZFAN pisze:Gordon zrobił przewagi 15 minut na tym odcinku
I jeszcze do kamery naubliżał ASO![]()
![]()
Poprosił o buziaka w dupę panów z inspekcji...
I że przez nich inni nazwali go oszustem i wkurw był.... usunął ten system o który się przypierdalali i dołożył innym 15 minut.
Jebany
GAZFAN pisze:HURRRAAAAAAAA!
Darty
![]()
ja teżCezariusz Szostek pisze:GAZFAN pisze:HURRRAAAAAAAA!
Darty
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
karwa mało się nie zeszczałem
50 min w plecyCezariusz Szostek pisze:Mam nadzieję, że Krzychu twardy jest i jakoś się nie załamie
Chyba wszyscy bo "relacja na żywo się wiechaŚwistak pisze: ,,czekam na Hołka zamiast iść do kibla
Idź do kiblaŚwistak pisze:50 min w plecyCezariusz Szostek pisze:Mam nadzieję, że Krzychu twardy jest i jakoś się nie załamie
już byłem,....ale ulgi niemaRobert K160 pisze:nie musisz już czekać
pewnie zmienia sprzęgłotomaszek76 pisze:Dobra, teraz co z resztą, 399 wystartowało? Jakieś smsy? ktoś coś?
Eeeej no! Leżącego?wojo02 pisze:pewnie zmienia sprzęgłotomaszek76 pisze:Dobra, teraz co z resztą, 399 wystartowało? Jakieś smsy? ktoś coś?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości