miłość kobiet do showmenów jest niezrozumiałaLaska pisze:TY miej nadzieję, że Dominika tego nie czyta...bo by Ci nakopała pewniesciba pisze: a co do Grubasa z hameryki to pozer, cham i festyniarz...Ooo

Moderator: Pasza
miłość kobiet do showmenów jest niezrozumiałaLaska pisze:TY miej nadzieję, że Dominika tego nie czyta...bo by Ci nakopała pewniesciba pisze: a co do Grubasa z hameryki to pozer, cham i festyniarz...Ooo
A ja się zastanawiam jaka jest wersja Zajcewa.sciba pisze:Zajcew się załamał...bidula
fortepian jakoś bardziej puszysty od niego a nie przypominam sobie, żeby kiedykolwiek usiadł na kamieniu i płakał, a nie takie przygody mieli z Hołkiem![]()
a co do Grubasa z hameryki to pozer, cham i festyniarz...Ooo
brodafidela pisze:A ja się zastanawiam jaka jest wersja Zajcewa.sciba pisze:Zajcew się załamał...bidula
fortepian jakoś bardziej puszysty od niego a nie przypominam sobie, żeby kiedykolwiek usiadł na kamieniu i płakał, a nie takie przygody mieli z Hołkiem![]()
a co do Grubasa z hameryki to pozer, cham i festyniarz...Ooo![]()
---
I tak se czytam:
- Gordon "świnia"...
- Zajcew "miękka faja"...
- Żelki " w żelu"...
Tylko Hołek w formie:
- i Ruskowi morale podbuduje
- i żelki poda,
- i furę samodzielnie odkopie
- i jeszcze wszystko opisze ładnie..
Jak nie przymierzając Cezar Juliusz albo inny Barbarossa Fryderyk - trzyma to wszystko w kupie![]()
Oj niedobrze, tam chyba jest ...![]()
---------
Chłop co roku zapowiada walkę o pudło, nakręci publikę na sukces - to i ma potem coś do udowodnienia.
I jak mu nie wychodzi, to się napala i ..... ląduje "w krzokach".
Coś mi się zdaje, że dla niego lepiej jednak skończyć "w krzokach" - psiocząc na Gordona, niż dojechać w okolicach Dąbrowskiego czy Adaśka,
--
Co nie zmienia faktu, że to bardzo sympatyczny chłop i trzymam za niego kciuki
widze ze Ci sie target pojawilDrako pisze: a tak bardziej w temacie
ciekawe czy kazdy duzy zespol ma na pokladzie jakas francuskojezyczna papuge , ktora sklada te wszystkie protesty
z tego co sie orientuję to Peter maDrako pisze: a tak bardziej w temacie
ciekawe czy kazdy duzy zespol ma na pokladzie jakas francuskojezyczna papuge , ktora sklada te wszystkie protesty
upsssswojo02 pisze:Zajcew "miękka faja"...
Żilcow
dziękigrzes pisze:australijczyk, ale jak sie nazywal to nie wiem....
dziękiMaciej 1 pisze:121 mark davidson - ktm
szkodaMaciej 1 pisze:niestety nie znalazłem go w wynikach już nawet na trzecim etapie
Z tego co widzę, to tego nie wrzucił Gordon, tylko jakiś hejter.Świstak pisze:Zobaczcie co Gordon odpowiedział na zarzuty polskich kibiców http://www.dakar.terenowo.pl/images/sto ... _Robby.jpg
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości