Dakar 2007
Moderator: Pasza
No powiem wam, że Hołka to by mi było najbardziej żal jakby się fura rozpadła. JUż chyba limit pecha wyrobił kurka. Żółtodzioby to musza dostać po tyłku co by za szybko w zachwyt nad soba nie wpadali 
No i smuto się patrzy jak Dąbrowski coś tam cuduje. Chyba po tym połamaniu łapy już z niego wiele nie będzie. Powinni poszukac kogoś młodszego do zespołu. W sumie motocykliści za bardzo jadą na dojechanie do mety jak na ilośc startów w dakarze.

No i smuto się patrzy jak Dąbrowski coś tam cuduje. Chyba po tym połamaniu łapy już z niego wiele nie będzie. Powinni poszukac kogoś młodszego do zespołu. W sumie motocykliści za bardzo jadą na dojechanie do mety jak na ilośc startów w dakarze.
Chermol za te wprowadzenia w blad to Ci powinni glowe urwac...chermol pisze:Jak się właśnie okazało zostałem wprowadzony w błąd
Hołek jedzie dalej![]()
![]()

szanuj nasze zdrowie.
Chlopie a propos motocykli i Dabrowskiego to zycze Ci zebys w polowie jezdzil jak on , byl w generalce 30 i byloby super...
chlopaki zapieprzaja przez pustkowie po 500km dziennie i Ty piszesz ze cos tam cuduje...
Dabrowski cuduje?Ryży Koń pisze:No i smuto się patrzy jak Dąbrowski coś tam cuduje. Chyba po tym połamaniu łapy już z niego wiele nie będzie. Powinni poszukac kogoś młodszego do zespołu. W sumie motocykliści za bardzo jadą na dojechanie do mety jak na ilośc startów w dakarze.
on jechal praktycznie bez amortyzatorow przez dwa odcinki..
ten to ma dopiero pecha
albo zlamie noge, albo reke, albo mu sie zesra motor
ale jezdzi git

jada na dojechanie do mety?
Czachor ma sprzet gorszy od Comy np a jest w okolicach 10. zawsze
co Ty opowiadasz

ŻAŁOSNE TO CO NAPISAŁESRyży Koń pisze:No powiem wam, że Hołka to by mi było najbardziej żal jakby się fura rozpadła. JUż chyba limit pecha wyrobił kurka. Żółtodzioby to musza dostać po tyłku co by za szybko w zachwyt nad soba nie wpadali

Tak dla rozladowania cisnienia pozdrowcie naszego kolege pomachajac mu do ekranu
http://www.rajdy4x4.pl/forum/viewtopic. ... 886#814886
http://www.rajdy4x4.pl/forum/viewtopic. ... 886#814886
To co piszę jest wyłącznie moim PRYWATNYM zdaniem i nie ma związku z niczym poza tym. Jasne?
Biga ma poparcie wsród nas
Także życzę szybkiego powrotu do zdrowia dla Pana Goreckiego

Także życzę szybkiego powrotu do zdrowia dla Pana Goreckiego
Ostatnio zmieniony ndz sty 14, 2007 9:03 pm przez Toroo, łącznie zmieniany 1 raz.
Alescie się zciśnieniowali. Akurat na motocyklu śmigam i wiem jaka to ciężka tyrka taka jazda w terenie. Nie wiedziałem, że Dąbrowski aż dwa OSy dymał bez zawiasu to raz a dwa, że sami przyznacie, że od połamania łapy słabo mu idzie. I nie neguję że jest zajebistym gościem tylko jakoś chyba mu morale siadło. Żeby nie było to od początku Dąbrowskiemu kibicuję na maxa.
Ja to chyba w tym necie nie umiem pisac albo wszyscy to tacy zciśnieniowani
Ale i tak debeściakiem jest Cisak. Miałem okazję gościa poznać. Odnoszę wrażenie, że gdyby zaczał swoją przygodę 15 lat wczesniej to teraz on by dygał w teamie
Koles jest hardmadafaka. Nie wiem czy wiecie ale swoją karierę zaczynał od startów minnymi w Berlin Wrocław na KTM LC8.... 200kg i 100KM. Niewyobrażalne.
Ja to chyba w tym necie nie umiem pisac albo wszyscy to tacy zciśnieniowani

Ale i tak debeściakiem jest Cisak. Miałem okazję gościa poznać. Odnoszę wrażenie, że gdyby zaczał swoją przygodę 15 lat wczesniej to teraz on by dygał w teamie

Biga zeby wczuc sie w dakarowy klimat sie dzisiaj lansowal w sportowym stroju http://foto4x4.pl/galeria/image.php?twg ... 260453.JPG
tak zeby nie bylo ze tylko za laptokie siedzi
tak zeby nie bylo ze tylko za laptokie siedzi