Moderator: Pasza
I to byłoby najlepsze rozwiązanie dla Orlenu, związać się z Overdrivem i posłać Hołka Toyką z Fortepianem..., bo to że powinien z Fortepianem nadal jeździć to chyba raczej oczywiste, tym bardziej, że tam w swojej wypowiedzi na lotnisku przemycił że info o wyrwie w książce było...wojo02 pisze:to nie wróży za dobrze hołkowi w przyszłym rokuŚwistak pisze:Terranowa dzisiaj szaleje![]()
ale cały czas 3 pierwsze wózki to jeden team X-Raid
albo znajdzie się gruby sponsor i kupi mu miejsce w teamie, albo tojka od fortepiana
panowie to nie takGrzesiekG13 pisze:I to byłoby najlepsze rozwiązanie dla Orlenu, związać się z Overdrivem i posłać Hołka Toyką z Fortepianem..., bo to że powinien z Fortepianem nadal jeździć to chyba raczej oczywiste, tym bardziej, że tam w swojej wypowiedzi na lotnisku przemycił że info o wyrwie w książce było...wojo02 pisze:to nie wróży za dobrze hołkowi w przyszłym rokuŚwistak pisze:Terranowa dzisiaj szaleje![]()
ale cały czas 3 pierwsze wózki to jeden team X-Raid
albo znajdzie się gruby sponsor i kupi mu miejsce w teamie, albo tojka od fortepiana
też mi się wydaje.wojo02 pisze:trzeba by tę książkę zobaczyć, bo coś mi się nie wydaje![]()
16
Jesli to prawda, choć przyznaję nie jestem pewnien, to nasuwa sie pytanie czy tak bedzie dalej po dwóch nieudanych Dakarach ....Świstak pisze:panowie to nie tak
team to wybiera Hołek, a sponsor daje kasę(orlen,red bull,monster itp)
a co do pilota to też wybór Hołka,
Orlen podjął decyzje o tym że nie da kasy na starty Hołka ,tylko na SRutę....GrzesiekG13 pisze:ja tam tak dobrze nie wiem kto kogo wybiera, ale widziałem i słyszałem wypowiedź Hołka jak mówił, że Orlen zastąpił go kim innym... więc chyba on sam tak do końca nie miał wyboru, a pilota musiał zmienić ze względu na konflikt interesów Fortepiana
to napewno są masażystki
Darek a jak myślisz dlaczego Orlen podjął taka decyzję ?Świstak pisze:Orlen podjął decyzje o tym że nie da kasy na starty Hołka ,tylko na SRutę....GrzesiekG13 pisze:ja tam tak dobrze nie wiem kto kogo wybiera, ale widziałem i słyszałem wypowiedź Hołka jak mówił, że Orlen zastąpił go kim innym... więc chyba on sam tak do końca nie miał wyboru, a pilota musiał zmienić ze względu na konflikt interesów Fortepiana
ot i tyle
a, że Hołek chciał wygrać to wybrał X-raida bo 2 lata temu fortepian mógł mu tylko zaproponować nissana, a tym nie dało się walczyć o pudło
Paszczak pisze:chyba on sam tak do końca nie miał wyboru, a pilota musiał zmienić ze względu na konflikt interesów Fortepiana Orlen podjął decyzje o tym że nie da kasy na starty Hołka ,tylko na SRutę....
myślę ze tutaj jest to wyjaśnioneGrzesiekG13 pisze:Jego stary jest nie tylko dyrektorem, ale i poważnym udziałowcem zarówno w Orlenie jak i w Polsacie.
no a z kim miał jechać? z wiślakiemmarek79 pisze:Hołek w którymś wywiadzie mówił że palmejro został mu narzucony przez x-raid i nie miał nic do gadania
hmm..... myślisz że Adaś nie medialny jest? Kazberuk,Oleszczak mniej znany ? jeszcze paru by się znalazłoRobert K160 pisze:co do wyborów Orlenu:
nie do końca jest tak jak wydaje się co niektórym z nas , nazwijmy decydenta jako pan 'P" - nie było znacznych nacisków kto ma jechać w 4x4 , zastanawiano się na kogo postawić i wybrano tego ... no wiadomo bo miał poparcie ale ..... właśnie doradcy (nie wymienię jacy) dali ciała ponieważ nie było innych znanych panu "P" tzw. medialnych kierowców , czyli znanych temu Panu "P" i jak to przeważnie bywa wybierał z grona i to moje zdanie kiepskich kierowców
dodatkowo doszły jeszcze aspekty finansowe acz dla Orlenu na tle budżetu - moim zdaniem nieznaczące
wojo02 pisze:nie dziwie mu się![]()
http://3d-car-shows.com/wp-content/uplo ... 28x485.jpg
edit
bopras dziś stoczył zwycięską walkę z koalicją dusterów
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości