takie nadzieje było i co

Moderator: Pasza
A oto odpowiedź :sciba pisze:Co sie stało z foresterami
takie nadzieje było i co![]()
no widocznie za słabo, nigdzie o nich ani słowa, na eurosporcie dopiero dzis wzmianka że się wycofali, na autoklubie zero uzasadnienia, bo kłopoty techniczne to chyba ma każdykozik1990 pisze:w każdym razie ja za nich będę trzymał kciuki"wwojtas"
coś słabo trzymałeś bo szybko się wycofali:p chociaż przyznam się że mnie też ciekawiło jak im pójdzie:D
Nie lokalny syf tylko u nich paliwo ma 20% etanolu i wszystkie nowe silniki są przystosowane do jazdy nawet na czystym spirze a stare motory wolnoobrotowe nie odczuwają żadnej różnicy czy jest gorzał czy czysta benzin a te wszyskie wysilone wyczynowe silniki rodem z sokowirówek cierpią niemożebniewwojtas pisze:[
a reszta tankuje lokalny syf??
Czytałem gdzieś opinię, że lokalne paliwo zawierające dodatki etanolu rozpuszcza piankę w zbiorniku paliwa... ciekawe czy to prawda...klucz13 pisze: Nie lokalny syf tylko u nich paliwo ma 20% etanolu i wszystkie nowe silniki są przystosowane do jazdy nawet na czystym spirze a stare motory wolnoobrotowe nie odczuwają żadnej różnicy czy jest gorzał czy czysta benzin a te wszyskie wysilone wyczynowe silniki rodem z sokowirówek cierpią niemożebnie
to je reliPasza pisze:A oto odpowiedź :sciba pisze:Co sie stało z foresterami
http://terenowe.autoklub.pl/news/krotka ... baru,27679
P.
Co poniektorzy dopiero się rozkręcająPaszczak pisze:Gordon się pojawił na ostatnim pomiarze i to jako pierwszy
generalnie napisali ze sie wycofali bo sie wycofaliSzarbia pisze:to je reliPasza pisze:A oto odpowiedź :sciba pisze:Co sie stało z foresterami
http://terenowe.autoklub.pl/news/krotka ... baru,27679
P.
Szmelc nie podolał wyzwaniusciba pisze: no ale co sie stalo
UZA to szmelcklucz13 pisze:Szmelc nie podolał wyzwaniusciba pisze: no ale co sie stalo![]()
Losy Olka Sachanbińskiego wciąż pozostają nieznane.
Więc nim nie jadą czyli wykazali wiecej rozsądku niż marketingowcy od szubaru ,to nie popierdulka wokół komina jak na wrc gdzie pomiędzy startem a metą trzy razy auta zmieniają w częsciachPaszczak pisze:UZA to szmelc .klucz13 pisze:Szmelc nie podolał wyzwaniusciba pisze: no ale co sie stalo![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość