H-3 Prolog

imprezy składające się tylko z OS'ów, np Mercedes Truck Rally itp

Moderator: Pasza

GOLON

Post autor: GOLON » ndz sty 21, 2007 8:18 pm

Z tą odprawą to trochę hucznie powiedziane, ale będe siedział bo macie zakładnika w postaci mojego namiotu :wink:

Ja patrzę na to trochę z pozycji organizatora niektórych rajdów i cieszę się, że H-3 się odbyło i starczyło Wam wytrwałości w organizacji. :)2 Jednocześnie jednak startując w rajdach życzę sobie i innym uczestnikom, aby imprezy 4x4 były na jak najwyższym poziomie. Uważam, że uwagi uczestników są bezcenne i należy się z nimi zdecydowanie liczyć :)1 . Pomaga to przy następnych edycjach. Nie traktujcie tego zbyt emocjonalnie i osobiście. Poprostu trzeba zakasać rękawy i brać się za kolejną edycję i starać się by była lepsza niż poprzednia. !! !!
Osobiście wyjeździłem się i to najważniejsze. Choć 3 godzinki to jednak krótko.
A pare uwag, które się pojawiły faktycznie miały odzwierciedlenie w rzeczywistości.
Pozdrawiam uczestników i organizatorów. :D

Awatar użytkownika
Jeszkin
Kontaktowanie:

Post autor: Jeszkin » ndz sty 21, 2007 8:27 pm

GOLON pisze:ale będe siedział bo macie zakładnika w postaci mojego namiotu :wink:

A ja nawet zobowiązałem się Ci go przywieźć :)
Wyślij mi na prv swój tel, to dam Ci znać, jak się będę wybierał w Twoje strony
Jeep ZJ 5.2 V8 :D
www.gdansk4x4.pl
www.scania.jeszke.org - służbowo :)

Awatar użytkownika
Drako

Kontaktowanie:

Post autor: Drako » ndz sty 21, 2007 8:39 pm

Awatar użytkownika
malgos

Kontaktowanie:

Post autor: malgos » ndz sty 21, 2007 8:57 pm

Drako pisze:fajna fota z walki :)2
Dzięki :oops:

tutaj w wersji nieco większej i "odkolorowanej" :wink: http://www.e-kwidzyn.pl/displayimage.ph ... at=0&pos=1

Awatar użytkownika
Doktor-Granat

Post autor: Doktor-Granat » ndz sty 21, 2007 8:58 pm

Imprezka fajna . Mi sie podobało i na kolejna edycje też przyjadę. :D GRANAT :D
Nigdy nie mów Będę , bo Nie Będziesz. Zawsze mów Jestem! "GRANAT"

Awatar użytkownika
Krecik

Post autor: Krecik » ndz sty 21, 2007 9:09 pm

Mich pisze:Rozmawiałem z nim, on też miał problem z drążkami kirerowniczmi i koleinami, myślałem że to Ty

wszyscy mielismy, w tym samym miejscu
koło asfaltu
zjazd z górki

w prawej koleinie trzymało i nie chciało puscic bo błeboka, a w polowie zjazdu był korzeń albo kamień ktory robił masakre

u mnie koło. drązek i rozbieżne kółka
u mirka okrążenie później wachacz skrzywiony, ale dojeździł do konca, choc strzelił przez kierownice jak z procy
u ludka na bruinku koło
w kawie chyba też cos w tym miejscu

ot, rzeźnia mała ;)
Krzysiek

Życie jest piękne - jeśli dobrze wybierzesz środki antydepresyjne...

Awatar użytkownika
Jeszkin
Kontaktowanie:

Post autor: Jeszkin » ndz sty 21, 2007 10:08 pm

Igor K pisze:A ,zeby nie było tak słodko-mała łyzka dziegciu! W regulaminie stoi jak wół, że nr.startowy ma być naklejony na PRAWEJ stronie samochodu! Więc byłoby fajnie gdyby sędziowie (2-u krotnie pokazując niebieską flagę), nie nakazywali zjechać do serwisu i naklejać numeru z lewej!! Ciekawe ile punktów mi za to odjeto??
Nic Ci za to nie odjęto. Wiem, bo to ja machałem tą wspomnianą flagą :)
A sytuacja ta wynikła dlatego, bo wszyscy dostali po dwa numery startowe, i nakleili je z dwóch stron samochodu. Ale dziś odkryliśmy, że jedna załoga dostała tylko jeden numer, a drugi został niechcący u nas, za co najmocniej przepraszamy. Jaki miałeś nr startowy ?
www.gdansk4x4.pl

Awatar użytkownika
Igor K

Post autor: Igor K » ndz sty 21, 2007 10:23 pm

Jechałem z 14-tką (pomaranczowo-granatowy Gazior), ale skoro nie odjeliscie to nie ma sprawy! Troszkę mi tylko ciśnionko podniosłes. :wink:
Dostałem oba numery, ale zanim nakleiłem drugi, to zdążyłem go gdzieś posiać... :oops:
Mimo wszystko, byłoby cudnie gdyby sędziowie czytali regulamin i podobnie jak zawodnicy potwierdzali to stosownym podpisem! Uwaga ta nie dotyczy tylko Waszej imprezy :wink:
Ale ogólnie imprezka była naprawdę fajna!

Awatar użytkownika
Jeszkin
Kontaktowanie:

Post autor: Jeszkin » ndz sty 21, 2007 10:27 pm

Igor K pisze:Jechałem z 14-tką (pomaranczowo-granatowy Gazior), ale skoro nie odjeliscie to nie ma sprawy! Troszkę mi tylko ciśnionko podniosłes. :wink:

Wiem wiem że gazikiem cisnąłeś :) Się nie ciśnieniuj, złość piękności szkodzi :)21 Moim zadaniem było pilnować między innymi numerków.
Dostałem oba numery, ale zanim nakleiłem drugi, to zdążyłem go gdzieś posiać... :oops:
A widzisz, i tu Cię mamy bratku :)23 To teraz masz za kłamstwo czarną flagę :)20
www.gdansk4x4.pl

Awatar użytkownika
Igor K

Post autor: Igor K » ndz sty 21, 2007 10:41 pm

A było się ustawić po prawej stronie i nie musiałbyś się tak namachać niebieską szmatka! :)21 Mam nadzieję, że nie dostałeś zakwasów od tego machania? :wink:
Ps. Tak się składa,że 14-tką byłem obklejony z każdej strony, bo akurat z tym numerem jezdziłem cały sezon! Wiem, naklejka nie była może TAK piekna jak wasza, ale zawsze... :wink:

Awatar użytkownika
kacperekk

Post autor: kacperekk » ndz sty 21, 2007 10:51 pm

Jeszkin to znany nadgorliwiec :wink: , my staliśmy jako następni za nim i cały czas przez radio nam nadawał żebyśmy machali że ten nie ma numerka, że u tego nieczytelny, że temu odpadł amortyzator, że tamtemu pękła szyba itp itd.. zero ciszy w eterze :wink: :)21

I faktycznie mogłeś stac po właściwej stronie, bo przecież w regulaminie było napisane że numerek ma byc po prawej, a nie z obydwu stron :-?
Poduszkowiec master :)21
http://www.gdansk4x4.pl

Awatar użytkownika
WASIOR
Kontaktowanie:

Post autor: WASIOR » ndz sty 21, 2007 10:51 pm

GOLON pisze:Z tą odprawą to trochę hucznie powiedziane, ale będe siedział bo macie zakładnika w postaci mojego namiotu :wink:

Ja patrzę na to trochę z pozycji organizatora niektórych rajdów i cieszę się, że H-3 się odbyło i starczyło Wam wytrwałości w organizacji. :)2 Jednocześnie jednak startując w rajdach życzę sobie i innym uczestnikom, aby imprezy 4x4 były na jak najwyższym poziomie. Uważam, że uwagi uczestników są bezcenne i należy się z nimi zdecydowanie liczyć :)1 . Pomaga to przy następnych edycjach. Nie traktujcie tego zbyt emocjonalnie i osobiście. Poprostu trzeba zakasać rękawy i brać się za kolejną edycję i starać się by była lepsza niż poprzednia. !! !!
Osobiście wyjeździłem się i to najważniejsze. Choć 3 godzinki to jednak krótko.
A pare uwag, które się pojawiły faktycznie miały odzwierciedlenie w rzeczywistości.
Pozdrawiam uczestników i organizatorów. :D
Golon WIELKIE DZIĘKI za uwagi, tak jak napisałeś, są to wskazówki na przyszłość... Wyciągniemy wnioski, postaramy się wyeliminować wszystkie błędy, choć nie zawsze jest taka możliwość, ale będziemy nad tym pracować przy organizacji następnych spotkań.
dzięki jeszcze raz i również pozdrowienia :D

Awatar użytkownika
suzus

Post autor: suzus » ndz sty 21, 2007 10:52 pm

a tak zapytam za co można było dostać punkty karne ??
landwarsztat
" i tak warto żyć"

Awatar użytkownika
Jeszkin
Kontaktowanie:

Post autor: Jeszkin » ndz sty 21, 2007 10:54 pm

suzus pisze:a tak zapytam za co można było dostać punkty karne ??
Np. za wyprzedzanie poza wyznaczoną trasą, za ewidentne potrącenie słupków, zerwanie taśmy. O tym wszystkim mówil przed startem na odprawie Trasek.
www.gdansk4x4.pl

GOLON

Post autor: GOLON » ndz sty 21, 2007 10:59 pm

Igor K zapomniałbym, że to chyba tobie urwałem taśmę gdy Cię wyciągałem. Przepitraszam i mam nadzieje, że nie masz żalu. :oops:
Czy to była taśma kinetyczna? Jakuś tak łatwo pierdykła :o :o

Awatar użytkownika
Igor K

Post autor: Igor K » ndz sty 21, 2007 11:12 pm

Aaaaaaaa!!!! To tyyyyy :evil: :evil: :evil: No tak, urwałeś! Ta kur@wa, którą rzuciłem ze złości jeszcze się tam po Kwidzyńskim lesie echem odbija! :wink: Wiesz, jak się bierze rozpęd już od mojego zderzaka, to nawet siedmiotonówka strzela!! No cóz,adrenalina robi swoje, ale dzieki za chęć pomocy! :D

GOLON

Post autor: GOLON » ndz sty 21, 2007 11:19 pm

Może uda mi się jakoś kiedyś wynagrodzić straty. Jeszcze raz sorry faktycznie wystartowałem dość szybko, ale adrenalina jeszcze była u mnie na wysokim poziomie bo jeszcze przed złapaniem kapcia :evil: i wynik jeszcze się liczył.

Awatar użytkownika
czaya
Kontaktowanie:

Post autor: czaya » ndz sty 21, 2007 11:26 pm

GOLON pisze:Igor K zapomniałbym, że to chyba tobie urwałem taśmę gdy Cię wyciągałem.
http://h3prolog20.01.2007.dobrebopolski ... photoNr=94
:)21

Awatar użytkownika
Igor K

Post autor: Igor K » ndz sty 21, 2007 11:47 pm

oooo! Tak to wyglądało!!! :)21 :)21
Ja adrenalinkę dopiero od tego momentu złapałem, bo upewniłem się, że jednak przód mi nie robi!
Ps. Tak sobie siedzę przed kompem i nachodzi mnie głęboka refleksja, że nie ma ludzi nie do namierzenia! Kilka postów i znalazł się TEN który macha z lewej i TEN który urywa tasme... :)23 :)23
Lepiej po dobroci przyznać się, kto mi krzywo pieczatkę wbił, coooo?? :wink:

Awatar użytkownika
czaya
Kontaktowanie:

Post autor: czaya » ndz sty 21, 2007 11:53 pm

Igor K pisze: Lepiej po dobroci przyznać się, kto mi krzywo pieczatkę wbił, coooo?? :wink:
albo ta która mi 3 pieczątke postawiła na drugiej stronie zamiast na pierwszej co mnie zestresowało że nie mam wszystkich z okrążenia :)21

Awatar użytkownika
Igor K

Post autor: Igor K » ndz sty 21, 2007 11:58 pm

Bez obaw @czaykowski, znajdziemy ICH, znajdziemy... :)24

Awatar użytkownika
Krecik

Post autor: Krecik » ndz sty 21, 2007 11:58 pm

Igor K pisze:oooo! Tak to wyglądało!!! :)21 :)21
Ja adrenalinkę dopiero od tego momentu złapałem, bo upewniłem się, że jednak przód mi nie robi!

Czyli jednak mialem racje na samym poczatku ??

co to bylo ?
Krzysiek

Awatar użytkownika
Krecik

Post autor: Krecik » ndz sty 21, 2007 11:59 pm

GOLON pisze:Igor K zapomniałbym, że to chyba tobie urwałem taśmę gdy Cię wyciągałem. Przepitraszam i mam nadzieje, że nie masz żalu. :oops:

Swoją drogą, to byles jedym z nielicznych aut ktore sie zatrzymały zeby kogos wyciągnąć...

tam igora kilka osob mineło i nikt nie byl zainteeresowany
Krzysiek

Awatar użytkownika
Igor K

Post autor: Igor K » pn sty 22, 2007 12:04 am

No właśnie Kreciku, ty i kilka osób pokazywało nam cos na trasie, ale nie zaczailismy co! Ot, koronka trochę się odkreciła, ścieło ją kilka milimetrów i nie sprzęgała! Przy użyciu młotka i śrubokręta wytłumaczyłem gdzie jest jej miejsce!

Awatar użytkownika
Igor K

Post autor: Igor K » pn sty 22, 2007 12:10 am

Krecik pisze:
GOLON pisze:Igor K zapomniałbym, że to chyba tobie urwałem taśmę gdy Cię wyciągałem. Przepitraszam i mam nadzieje, że nie masz żalu. :oops:

Swoją drogą, to byles jedym z nielicznych aut ktore sie zatrzymały zeby kogos wyciągnąć...

tam igora kilka osob mineło i nikt nie byl zainteeresowany
Oj Krecie, Ty jak zwykle czarnowidztwo! Nie było tak zle-przepyciło obok nas może 5 aut, ale reszta chciała pomóc! Ale albo mieli dziwaczne zaczepy i trza by na szybko szekle, albo coś tam...
Generalnie atmosfera była sportowa i fair-play!

ODPOWIEDZ

Wróć do „Sportowe”