na Starze startował też obecny diler Nissana z Wałbrzycha - Mazur.Marek Plewka pisze:Do uczestników DAKARU zaliczyć też trzeba fabrycznych kierowców Jelcza - Janka Kornickiego i Feliksa Gacę , że o dyrektorach ,,pilotach" nie wspomnę.
Dakar 2007
Moderator: Pasza
impreza sie skonczy....Krecik pisze:maristez pisze:ktos kiedys pytał Bige o ksiazke drogowa z dakaru jak sie nie myle
http://aukcje.wosp.org.pl/show_item.php?item=93336
O prosze, nabywca znajomy
a on na dziko po trasie bedzie jezdzil

Wielu rajdach jest taka sama. Nic szczegolnego jesli wiesz co znacza ORN. EMP. EFF AG i tak dalej. Z powodu tego, ze trasa ma przede wszystkim podana droge calkowita duzymi literami wprowadzilismy funkcje jej korekty w metromierzu. Niby normalny ten roadbook, ale troche innyLISu pisze:forma roadbooka jest taka sama jak w rajdach BAJAmaristez pisze:ktos kiedys pytał Bige o ksiazke drogowa z dakaru jak sie nie myle

To co piszę jest wyłącznie moim PRYWATNYM zdaniem i nie ma związku z niczym poza tym. Jasne?
Patrzac na liste ofiar, to motocyklisci stanowią przynajmniej połowę.
Jak z Czachorem robili wywiady po dojechaniu do mety, to nawet nie mial sily mowic.
Tez sie nieraz zastanawialem, jak oni wytrzymuja tyle godzin, w upale, pracując na maksa całym ciałem. I tak przez 2 tygodnie...
Jak z Czachorem robili wywiady po dojechaniu do mety, to nawet nie mial sily mowic.
Tez sie nieraz zastanawialem, jak oni wytrzymuja tyle godzin, w upale, pracując na maksa całym ciałem. I tak przez 2 tygodnie...
Jeżeli udoskonalasz coś dostatecznie długo, na pewno to spier.olisz...
A co? Gdzies trzeba trenowac, nie?Krecik pisze:maristez pisze:ktos kiedys pytał Bige o ksiazke drogowa z dakaru jak sie nie myle
O prosze, nabywca znajomy

Szkoda nie z europy bo byloby blizej na weekend wyskoczyc ale coz zrobic...
domator
No jak by to w telewizji wygladalo jak by Albercik z wlasnej konstrukcji samochodem i jakimis polskimi zespryntami pokonal wielki koncern paliwowy z ich nedznym paliwem
Tak sie nie da. Oni sa i beda lepsi.
Zeby nie bylo, byli lepsi
Duzo lepsi, tyle ze nie ukonczyli.

Zeby nie bylo, byli lepsi

To co piszę jest wyłącznie moim PRYWATNYM zdaniem i nie ma związku z niczym poza tym. Jasne?
Remik pisze:w TVP dalej nic o Albercie
To jakaś sekta jest

FIGHT NO MORE
To nie prawda co Ci mówiła mama, że przemoc nie rozwiązuje problemów.
www.pitbull4x4.pl
To nie prawda co Ci mówiła mama, że przemoc nie rozwiązuje problemów.
www.pitbull4x4.pl
Ja tak przy okazji mam pytanie. Tylko prosze mnie nie linczowac - wiem co znaczy SKONSTRUOWAC swoj samochod jak malo kto.Biga pisze:No jak by to w telewizji wygladalo jak by Albercik z wlasnej konstrukcji samochodem i
Dlaczego Albert mowi (i wy tez mowicie) ze to jest JEGO konstrukcja? I zeby bylo smieszniej to jednoczesnie nazywa go Tomcat co jak ogolnie wiadomo jest nazwa pewnej angielskiej konstrukcji

No bo tak - albo to jest tomcat i wtedy albert go ZBUDOWAL (skopiowal??) albo to nie jest tomcat i wtedy dlaczego sie nazywa Tomcat?
Ja zreszta mysle ze to JEST tomcat i pisanie lub mowienie ze sie go skonstruowalo to lekka przesada...
domator
To nie jest Tomcat i nie nazywa sie Tomcat. To auto nie ma z Tomcat'em malo wspolnego. Praktycznie rzecz biorac ma podobne plastiki i oczywiscie rame Range Rover'a.
Evo Dakar bo tak sie nazywa Land Rover Alberta ma pelna specyfikacje FIA i bardzo duzo rzeczy, ktore sa inne niz Tomcat'cie.
Evo Dakar bo tak sie nazywa Land Rover Alberta ma pelna specyfikacje FIA i bardzo duzo rzeczy, ktore sa inne niz Tomcat'cie.
Biga, szanuje Twoja wiedze nt. nawigacji i GPS-ow. Nie chce umniejszac ogromnych zaslug Alberta. Ale na samochodach i ich budowaniu sie troche znam 
Zmiana na nazwy na EvoDakar i dorobienie kilku metrow rur by uzyskac zgodnosc z FIA to nie jest konstruowanie samochodu...
Jesli to nie tomcat to w takim razie to jest Range Rover. Ale w tej sytuacji tez chyba albert go nie skonstrowal...
Wazne ze dojechali
domator

Zmiana na nazwy na EvoDakar i dorobienie kilku metrow rur by uzyskac zgodnosc z FIA to nie jest konstruowanie samochodu...
Jesli to nie tomcat to w takim razie to jest Range Rover. Ale w tej sytuacji tez chyba albert go nie skonstrowal...
Wazne ze dojechali

domator
Ostatnio zmieniony sob sty 20, 2007 9:19 pm przez domator, łącznie zmieniany 1 raz.