jeszcze poczekajmy i zobaczymy OS - według opisów - nie jest łatwywojo02 pisze:to jeszcze go może ten rodrigez jebnąć w generalceRobert K160 pisze:tak duża strata Comy to wynik błędu nawigacyjnego - cyt. za dakar.pl

Moderator: Pasza
jeszcze poczekajmy i zobaczymy OS - według opisów - nie jest łatwywojo02 pisze:to jeszcze go może ten rodrigez jebnąć w generalceRobert K160 pisze:tak duża strata Comy to wynik błędu nawigacyjnego - cyt. za dakar.pl
żeby się w 10 zmieściłRobert K160 pisze:nie jestem gościem który chce być na 7,8 miejscu - za rok też jest Dakar , cytat za TVP1
A ma ponad 11 przewagi nad Comą. Czyli i tak by wygrał. Kibicowałam Comie, ale skoro to Depresowi było pisane zwycięstwo w tym roku to dobrze, że jest taka różnica. Nie będzie gadania, że gdyby nie anulowali...Świstak pisze:zdaje sie że 7
skąd wiesz że 1 jak tylko on na wp2 jestRobert K160 pisze:i znów Gordon 1 - samospełniająca się wczorajsza przepowiednia
ale czas gorszy o 30 min niż moturyRobert K160 pisze:i znów Gordon 1 - samospełniająca się wczorajsza przepowiednia
Świstak pisze:skąd wiesz że 1 jak tylko on na wp2 jestRobert K160 pisze:i znów Gordon 1 - samospełniająca się wczorajsza przepowiednia![]()
![]()
masz racjęjarząbek pisze:Świstak pisze:skąd wiesz że 1 jak tylko on na wp2 jestRobert K160 pisze:i znów Gordon 1 - samospełniająca się wczorajsza przepowiednia![]()
![]()
To tym bardziej jest pierwszy![]()
-------------------------
To pisałam ja- Jarząbkowa
Peter startował po nim 18 minutRobert K160 pisze:z różnicy czasu pomiędzy startującymi zawodnikami (bez uwzględnienia kar) - nieoficjalnie
ale 182 jest za WP3Świstak pisze:Gordon zakopał sie na 7 minut
na 182 km
nie....te mapki które mamy są tak mniej wiecej i bez skalifanfm pisze:ale 182 jest za WP3Świstak pisze:Gordon zakopał sie na 7 minut
na 182 km
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość