Dakar 2012
Moderator: Pasza
- czesław&jarząbek
-
- Kontaktowanie:
Re: Dakar 2012
zobaczysz...jak skończy rajd...czyli prędko...to nas pozwie za szarganie nieskalanego wizerunku...

#noichuj
-
-
- Kontaktowanie:
1. niewiele.Drako pisze: 1. Z calym szacunkiem dla jego roznych osiagniec
2. to tworca tego calego zamieszania jest Rafal Pluciennik
3. Nie mowiac juz nic o Mirku Kozle,
2. patrz 3 Potem rzeczywiście do wielkiej skali rozwinął to Rafał.
3. Mirek to zapoczątkował.
Stajnia: RR 99 RRC i GAZ 69 

-
-
- Kontaktowanie:
Nas? Czyli ciebie i Drako?czesław&jarząbek pisze:zobaczysz...jak skończy rajd...czyli prędko...to nas pozwie za szarganie nieskalanego wizerunku...

- czesław&jarząbek
-
- Kontaktowanie:
"nie ma NAS...wyjedziesz z miasta...a jak cie nie będzie...to żeby...cie nie było."

#noichuj
Rafał do tablicyGAZFAN pisze:1. niewiele.Drako pisze: 1. Z calym szacunkiem dla jego roznych osiagniec

SIARRA
A kto tu szarga !
Jestesmy forum tematycznym a nie onetem.
Zreszta mam male zaplecze do pozwow, wiec nie ma problemu bedziemy wyciagac Czeslawa z wiezienia
Gazfan jedno jest pewne. Cale zamieszczenie rozpoczal Rafal
Mirek to skromny sympatyczny gosciu , ktory nie stawialby namiotow , nastoletnich hostess itd. Mialby Swoj maly prywatny team i tak jak to robi jezdzilby sobie dla zabawy za swoje.
Wytrwalosc Rafala spowodowala ze team stal sie medialny
Jestesmy forum tematycznym a nie onetem.
Zreszta mam male zaplecze do pozwow, wiec nie ma problemu bedziemy wyciagac Czeslawa z wiezienia

Gazfan jedno jest pewne. Cale zamieszczenie rozpoczal Rafal
Mirek to skromny sympatyczny gosciu , ktory nie stawialby namiotow , nastoletnich hostess itd. Mialby Swoj maly prywatny team i tak jak to robi jezdzilby sobie dla zabawy za swoje.
-
-
- Kontaktowanie:
Po co?Siarra pisze:Rafał do tablicyGAZFAN pisze:1. niewiele.Drako pisze: 1. Z calym szacunkiem dla jego roznych osiagniec
Przecież to fakty wszystkim znane... a o rafałowymniejechaniu raczej nie będzie Rafał tutaj pisał przecież.
Ale tak wyszło.
Ostatnio zmieniony śr sty 04, 2012 9:46 am przez GAZFAN, łącznie zmieniany 1 raz.

-
-
- Kontaktowanie:
A bardzo Cię przepraszam... ja mam jeden kręgosłupDrako pisze:A kto tu szarga !
, wiec nie ma problemu bedziemy wyciagac Czeslawa z wiezienia![]()

Drako, dokładnie napisałem że rozmach i skalę teamowi nadały działania Rafała.Drako pisze: Gazfan jedno jest pewne. Cale zamieszczenie rozpoczal Rafal

- Janusz2000
-
- Kontaktowanie:
GAZFAN pisze:Długa opowieść ... nie na forum na pewnoDrako pisze:czesław&jarząbek pisze:[
auto małysza serwisuje profesjonalna firma.
auto alberta serwisuje...albert
małysz jest zawodowym sportowcem, cyborgiem nastawionym na wynik.
albert jest zawodowym...well...kto miał do czynienia ten wie...
Albert nie serwisuje sie u Zapletala ?
myslalem ze oba auta sa z jego stajni -klony
To może chociaż jakaś zajawka tematu?

-
-
- Kontaktowanie:
Cóż....Janusz2000 pisze: To może chociaż jakaś zajawka tematu?
Niestety....
Nie.

Chyba czas przestac w Carolinotimowskich koszulkach przy syfie grzebac, porządnie doprac i wsadzic do szafy
bo wartośc ich rośnie
bo wartośc ich rośnie

A już myślałem że mam swoją "sztabkę złota".
- brodafidela
-
Nie znam tematu bo tu jakaś komabatancka prehistoria: że to ten wymyslił, tamten zaczał, inny bardzo chciał i nawet plan napisał, a tamten to przez jakiś czas w tym siedział a potem już nie...
Ale jak pacze (jako zwyczajny widz -co to nie zna tych "znamienitych prekursorów"), to Team jedzie i robi, pozyskuje "możnych" sponsorów, medialne gwiazdy (Adaś), przyszłościowych zawodników (Łoker, może Albin), ma jakąś wizję rozwoju i reprezentuje nasz Ukochany Hajmat na Dakarze. I to wszystko jak na razie pod/dzięki Gryszczukiem/owi, przynajmniej oficjalnie.
Że jadą pod Adama ? No pewnie, że jadą ...
Że, jak bedzie trzeba, to pewnie fura Gryszczuka pójdzie na przeczepy dla Małysza/Martona ? No pewnie że pójdzie...
Bo jak Adaśko skończy na cywilizowanym miejscu Dakar - to bedzie "w pytaniu na śniadanie, obiad i kolację" i w radio, i w prasie i nawet w gazetkach zakładowych.
I znowu bedzie kasa, sponsorzy na wyjazd. A przy okazji Adama może styknie znowu na jakiegoś młodego dobrego, któren bez tego to by se po krzokach koło chałupy jeździł moplikiem....
A może za rok Łoker wygra Dakar ?
---
Jak dla mnie jest zajebiście - oglądam tylu naszych na Dakarze.
Pomyślałby kto o tym 20 lat temu
------------------
Ale jak pacze (jako zwyczajny widz -co to nie zna tych "znamienitych prekursorów"), to Team jedzie i robi, pozyskuje "możnych" sponsorów, medialne gwiazdy (Adaś), przyszłościowych zawodników (Łoker, może Albin), ma jakąś wizję rozwoju i reprezentuje nasz Ukochany Hajmat na Dakarze. I to wszystko jak na razie pod/dzięki Gryszczukiem/owi, przynajmniej oficjalnie.
Że jadą pod Adama ? No pewnie, że jadą ...
Że, jak bedzie trzeba, to pewnie fura Gryszczuka pójdzie na przeczepy dla Małysza/Martona ? No pewnie że pójdzie...
Bo jak Adaśko skończy na cywilizowanym miejscu Dakar - to bedzie "w pytaniu na śniadanie, obiad i kolację" i w radio, i w prasie i nawet w gazetkach zakładowych.
I znowu bedzie kasa, sponsorzy na wyjazd. A przy okazji Adama może styknie znowu na jakiegoś młodego dobrego, któren bez tego to by se po krzokach koło chałupy jeździł moplikiem....
A może za rok Łoker wygra Dakar ?
---
Jak dla mnie jest zajebiście - oglądam tylu naszych na Dakarze.
Pomyślałby kto o tym 20 lat temu

------------------
II TD5, LK (10,2): „Tak więc ten, któremu się wydaje, że stoi, niech uważa, aby nie upadł”.
- seba4x4
-
- Kontaktowanie:
To fakt bezsprzecznybrodafidela pisze:Jak dla mnie jest zajebiście - oglądam tylu naszych na Dakarze.
Pomyślałby kto o tym 20 lat temu![]()

i tu się mylisz...I to wszystko jak na razie pod/dzięki Gryszczukiem/owi, przynajmniej oficjalnie.
Nie wiem jak jest teraz, ale pomysłodawcą, realizatorem i podobno właścicielem Teamu jest Rafał P. Na początku tworzyło go kilku zapaleńców (naszych kolegów) a teraz to już inna bajka...
"Gonzo" is DEAD
http://www.kominkioffroadteam.pl.tl/Samoch%F3d-4x4.htm
http://www.kominkioffroadteam.pl.tl/Samoch%F3d-4x4.htm
-
-
- Kontaktowanie:
I właśnie o tym pisał Drako.brodafidela pisze: I to wszystko jak na razie pod/dzięki Gryszczukiem/owi, przynajmniej oficjalnie.
------------------
Niestety nieświadomi myślą tak jak ty.. choć to jest zgoła inaczej.

- brodafidela
-
No dobrze ale gdzie o nim/nich jest napisane ? Gdzie oni teraz są ? Uświadamiaj Gazfan ...margod pisze:i tu się mylisz...I to wszystko jak na razie pod/dzięki Gryszczukiem/owi, przynajmniej oficjalnie.
Nie wiem jak jest teraz, ale pomysłodawcą, realizatorem i podobno właścicielem Teamu jest Rafał P. Na początku tworzyło go kilku zapaleńców (naszych kolegów) a teraz to już inna bajka...
Oni pozyskali Adama, sponsorów, kasę zorganizowali Morroco Challenge, wystawli Łokera, Albina na Dakarze ?
Jezdzili z nimi ćwiczyć do Emiratów, Dubaju ?
Bo nie rozumiem trochu tego ....
Ich (Gryszczuka i pozostałych) drogi sie rozeszły ?- zdarza sie.
Róznica zdań i pomysłów ? - zdarza - choć aktualny pomysł wydaje sie trafiony.
Ze smrodem ? - zdarza się.
Z nierozliczoną kasą ? - zdarza sie (sądy sa od tego).
To "scenariusz" wielu projektów....
Ja tylko mówie o tym jak ten Team wygląda teraz i kto tam teraz kamandir. Kto tam tera za wszystkim gania i załatwia, przez co zespół ma taki a nie inny realny potencjał medialny i kasowy.
Bo tylko dzięki temu - bedzie funkcjonował jak inne porządne Teamy.
----------------
Bynajmniej nie pomniejszam zasług "kilku kolegów forumowych zapaleńców..."
Ostatnio zmieniony śr sty 04, 2012 10:43 am przez brodafidela, łącznie zmieniany 1 raz.
II TD5, LK (10,2): „Tak więc ten, któremu się wydaje, że stoi, niech uważa, aby nie upadł”.
-
-
Sentymentalnie, na pewno.protetyk pisze:A już myślałem że mam swoją "sztabkę złota".
brodafidela pisze:I znowu bedzie kasa, sponsorzy na wyjazd. A przy okazji Adama może styknie znowu na jakiegoś młodego dobrego, któren bez tego to by se po krzokach koło chałupy jeździł moplikiem....
To mi się najbardziej podoba

Przygotowania do dakaru 2016

- brodafidela
-
Ale klasy dla moplików chyba nie maStArSzY pisze:brodafidela pisze:I znowu bedzie kasa, sponsorzy na wyjazd. A przy okazji Adama może styknie znowu na jakiegoś młodego dobrego, któren bez tego to by se po krzokach koło chałupy jeździł moplikiem....
To mi się najbardziej podobaMam 1/4 budżetu więc już coś jest

http://www.carolineteam.pl/index.php/ze ... oline-team
Na ich stronie pisze co i jak, więc w czym problem?
Na ich stronie pisze co i jak, więc w czym problem?