Dakar 2012
Moderator: Pasza
Re: Dakar 2012
jeszcze kilka takich reklam i hummer powróci do produkcji.....
....ale wymiata.....

bądz twardy ........ i odpuść sobie!!!!!
stoi na 288 km, zatrtzymał sie też Gordon prawdopodobnie żeby mu pomócŚwistak pisze:książe stoi, ciekawe co się stało?
ZnowuJac pisze:stoi na 288 km, zatrtzymał sie też Gordon prawdopodobnie żeby mu pomócŚwistak pisze:książe stoi, ciekawe co się stało?

Ja wam mówię jankes ma cykora, żeby książę arabów nie wysłał po zwrot kasy za hummera

Stare eskimoskie powiedzanie - " pamietaj, nigdy nie jedz żółtego śniegu "
za http://www.dakar.pl
Hummery już w drodze. Postój zajął około 15 minut. Pozostało im 40 km do końca odcinka specjalnego.
Hummery już w drodze. Postój zajął około 15 minut. Pozostało im 40 km do końca odcinka specjalnego.
A może to jest tak że Ksiaże jedzie a za nim pod przykrywką rywalizacji, pościgowy zespół serwisowy z głównym mechanikiem Gordonem i 3 skrzyniami szpeju
Gryszczuk też gdzieś przed WP5 zaginał
r
r
Ostatnio zmieniony śr sty 04, 2012 7:47 pm przez rorvik, łącznie zmieniany 1 raz.
ex RRC '94 300tdi
-
-
http://www.przegladsportowy.pl/Inne-dys ... 2,352.html- o realiach dakarowych
Old Roki newer daj- sprzedany
corsabjedenpięcde- płakałem jak złomowałem
Santana wiertarka
corsabjedenpięcde- płakałem jak złomowałem
Santana wiertarka
tego akurat Gordon nie ukrywał. Mówił, że ten kto startuje jako 2 wiezie części...Jac pisze:A może to jest tak że Ksiaże jedzie a za nim pod przykrywką rywalizacji, pościgowy zespół serwisowy z głównym mechanikiem Gordonem i 3 skrzyniami szpeju
no to może Hołek dzisiaj tez wziął 200kg szpeju na pokład
i systematycznie tracił przez cały odcinek

Nie wiem czy książe lub Robbie ustalają taktykę w zespole złożonym z Miniaków 

no i cotomaszek76 pisze:http://www.przegladsportowy.pl/Inne-dys ... 2,352.html- o realiach dakarowych

takie same historie można napisać o misjach pokojowych, działalnościach fundacji, ubezpieczeniach społecznych i wielu innych instytucjach publicznych

życie

-
Właśnie na 1 kronika 

pewne jest, że nie, ale z drugiej strony czołowe zespoły robią dużo żeby wspomóc swojego lidera, często kosztem pozostałych członków zespołufanfm pisze:Nie wiem czy książe lub Robbie ustalają taktykę w zespole złożonym z Miniaków
czyli Peter liderem w X-Raid'zie
Sonik na mecie chyba elektronika jak zwykle...... 

Szał jego nie z głowy,lecz z serca pochodził
-
Panowie Adaś właśnie zaprasza na herbatę

Jak już to 2 (CP5 i CP6)s3R pisze:Albo ominął WP...
w/g mnie tak, choć Hołek mówił że jeśli będzie miał możliwość wygrać to nie odda pola, ale wydaj mi się, patrząc z pozycji zespołu, że takie ustawienie zawodników w teamie jest oczywistefanfm pisze:czyli Peter liderem w X-Raid'zie
Jac pisze:w/g mnie tak, choć Hołek mówił że jeśli będzie miał możliwość wygrać to nie odda pola, ale wydaj mi się, patrząc z pozycji zespołu, że takie ustawienie zawodników w teamie jest oczywistefanfm pisze:czyli Peter liderem w X-Raid'zie
Wątpie...jak by były 2 mini to moze tak by było.Hołek jedzie po wynik koniec kropka.
Gr 850Nm mi sie marzy :)
"Plotka głosi że Hołek miał za twardo ustawiony samochód( ból kręgosłupa) i dodatkowo miał kapcia, czekamy na oficjalny komentarz"
No to czekamy
No to czekamy

Przygotowania do dakaru 2016

A ja uważam że Hołek pojechał taktycznie. niewiele ma do drugiego miejsca w generalce około 2,5 minuty i wypchnął na czoło Petrhansela, który jutro będzie zakładał ślad a w pewnym momencie motory pojadą inną trasą.
a tu wywiad:
Jednak jutro nie chciałbym otwierać stawki, odkąd nie będzie żadnych śladów motocykli. Nie lubię tego z taktycznego punktu widzenia."
i co Wy na to?
a tu wywiad:
Jednak jutro nie chciałbym otwierać stawki, odkąd nie będzie żadnych śladów motocykli. Nie lubię tego z taktycznego punktu widzenia."
i co Wy na to?