WYMIANA SILNIKA W D21 2.5D NA 2.7 TD Z TERRANO
Moderator: Kosiarz
-
- jestem tu nowy...
WYMIANA SILNIKA W D21 2.5D NA 2.7 TD Z TERRANO
CHCE ZMIENIC SILNIK W D21 2.5D NA 2.7TD OD TERRANO.NIE WIEM CZY TO DUZO PRZEROBEK A NIE MOGE NIC ZNALESC NA FORUM. CZY TRZEBA ZMIENIAC TEZ SKRZYNIE BIEGOW 

- gebels
-
- Lokalizacja: dziś Polska jutro Australia, emigracja mnie przyciąga i to coraz intensywniej
przejrzyj manuala to bedziesz wsio wiedział
twój tez tu jest
http://www.sferamydlo.com.pl/Zbyszek/Ni ... obs%b3ugi/
twój tez tu jest
http://www.sferamydlo.com.pl/Zbyszek/Ni ... obs%b3ugi/
Czwarte serce 

-
- jestem tu nowy...
-
- jestem tu nowy...
- gebels
-
- Lokalizacja: dziś Polska jutro Australia, emigracja mnie przyciąga i to coraz intensywniej
silnik podejdzie, skrzynie sa w 2,4 i 2,7 takie same
i w twoim o ile mnie pamiec nie myli tez, a w manualu masz rysunki i opisy symbole skrzyn silnikow, mostow itp, wiec wysil sie i poswiec troche czasu na przejrzenie to bedziesz wszystko wiedzial
glowy nie dam ale skrzynia w 2,5, 2,4, 2,7 jest taka sama , nawet kielich, 2,4 i 2,7 to na 100% a 2,5 pewny na 100% nie jestem, a patrzec mi sie nie chce, wole se browca strzelic albo kobite za cycka złapać niz szukać i podać ci na tacy
zaraz pewnie bedziesz pytal czy mam LSD z tyłu, jaki olej wlać bo mi nie robi a mechanik powiedział że zwykły się nadaje itp.
i w twoim o ile mnie pamiec nie myli tez, a w manualu masz rysunki i opisy symbole skrzyn silnikow, mostow itp, wiec wysil sie i poswiec troche czasu na przejrzenie to bedziesz wszystko wiedzial
glowy nie dam ale skrzynia w 2,5, 2,4, 2,7 jest taka sama , nawet kielich, 2,4 i 2,7 to na 100% a 2,5 pewny na 100% nie jestem, a patrzec mi sie nie chce, wole se browca strzelic albo kobite za cycka złapać niz szukać i podać ci na tacy
zaraz pewnie bedziesz pytal czy mam LSD z tyłu, jaki olej wlać bo mi nie robi a mechanik powiedział że zwykły się nadaje itp.
Czwarte serce 

-
- jestem tu nowy...