Panowie,
Jestem na kolejnym etapie przygotowywania swojego samochodu do przeprawówki. Jeżdżąc widzę, że bez zabezpieczenia podwozia zaraz będę miał kłopoty. Zanim jednak podejmę decyzję co założyć chcę się Was zapytać, bo być może już to ktoś robił i ma z tym doświadczenia. Będę wdzięczny za każdą sugestię.
Pzdr, Bono.
Zabezpieczenie GR 91 od dołu - blachy oryginalne, a może co
Moderator: Kosiarz
Re: Zabezpieczenie GR 91 od dołu - blachy oryginalne, a może
Proponuje zapoznać się z tym tematem. http://www.forum4x4.pl/forum/viewtopic. ... %B3ony+y61Bono pisze:Panowie,
Jestem na kolejnym etapie przygotowywania swojego samochodu do przeprawówki. Jeżdżąc widzę, że bez zabezpieczenia podwozia zaraz będę miał kłopoty. Zanim jednak podejmę decyzję co założyć chcę się Was zapytać, bo być może już to ktoś robił i ma z tym doświadczenia. Będę wdzięczny za każdą sugestię.
Pzdr, Bono.
Ostatnio zmieniony pn lut 25, 2008 8:28 pm przez Feniks, łącznie zmieniany 1 raz.
Patrol GRY303
Powstałem z zabanowania, zawsze będę tu Nowy
Powstałem z zabanowania, zawsze będę tu Nowy
Re: Zabezpieczenie GR 91 od dołu - blachy oryginalne, a może
Sorry, nie rozumiem?
B
B
Feniks pisze:Proponuje zapoznać się z tym tematem.Bono pisze:Panowie,
Pzdr, Bono.