Y61 - Wjeżdżając w kaluże mam strumień wody na szybach
Moderator: Kosiarz
Y61 - Wjeżdżając w kaluże mam strumień wody na szybach
Hej, znów babskie pytanie - jeżdże tym cudem od listopada, mam 15 tys km, zmianialam opony dwa razy i co? ... pierwszy raz widzę samochód , który wjeżdżając w kaluże wali sobie strumień wody na przednie szyby.. w serwisie najpierw zaniemówili jak spytalam, a potem , po przeglądzie stwierdzili, że tak ma być... serio tak ma być??? Explorer nie dawal takiej mokrej plamy:/..
mimo jazd po ukraińskich bezdrożach w Kapatach , więcej robię po asfalcie..nawet jesli ma dziury, dlatego MT raczej odpada:)
a w ogóle to refleksja - pewniej czulam sie w Eksplorerze, czolg;)i lepiej się prowadzil po asfalcie.. Patrol narowisty z lekka , nie pozwala sie nudzic:)).. ale czolg przepadlby w tych blotach, które Patrol przeszedl
a w ogóle to refleksja - pewniej czulam sie w Eksplorerze, czolg;)i lepiej się prowadzil po asfalcie.. Patrol narowisty z lekka , nie pozwala sie nudzic:)).. ale czolg przepadlby w tych blotach, które Patrol przeszedl
Re: patrol 2005
jest taka metoda, zamontować tez chlapacze z przodu koła, tylko wygląda to średnio raczejreo pisze:(...) który wjeżdżając w kaluże wali sobie strumień wody na przednie szyby.. (...)

albo auto z dużym zwisem przednim kupić...
szeroka opona będzie chlapać w przód wjeżdżając w wodę, to tak jakbyś walnęła dłonią w lustro wody... chyba każdy w wakacje nad jeziorem się tak bawił w "chlapanie" jak był dzieckiem

bo w serwisie wiesz...reo pisze:w serwisie najpierw (...)
sedany naprawiają i tą mentalność użycia auta przekładają na super patrole super

"to pani jeździ nim w terenie?"

cialo nie przyspiesza umyslu,umysł nie ponagla ciała...
www.szachy.org/~maciek/net/pvekstory301.gif
- JackY61
- Kontaktowanie:
nie, no super patrol jest super.reo pisze: a w ogóle to refleksja - pewniej czulam sie w Eksplorerze, czolg;)
zobacz
http://www.youtube.com/watch?v=eGPRW1SEOFQżaden explorer tak nie potrafi

cholera... wyszlo na to, ze gwiazdki robie tymi postami

- Igor V8
-
Chciałem zdemontować pogłoski jakobym to był ja i mój PatrolJackY61 pisze:nie, no super patrol jest super.reo pisze: a w ogóle to refleksja - pewniej czulam sie w Eksplorerze, czolg;)
zobacz
http://www.youtube.com/watch?v=eGPRW1SEOFQżaden explorer tak nie potrafi
cholera... wyszlo na to, ze gwiazdki robie tymi postami

Mam krótsze włosy , jestem wyższy , a Patrol nie ma bagażnika

Idee Lenina wiecznie żywe ... komunista , chwilowo w konspiracji ... 

fajny filmik: ) .. owszem, narowisty po czolgu jakim byl Explorer, tamtym zrobilam 12tys i odzwyczailam sie myśleć przed wchodzeniem w zakręty np.. ciekawa rzecz- nie zarejestrowalam jakie mial opony (fabryczne caly czas - model ze Stanów) ale przejechalam na nich latem i zimą te 12 tys bez wymiany, trzymal się on i one szosy dużo lepiej niż PAtrol, dlatego piszę, że narowisty:).. tamten mial 4 litry ten tylko 3 ;).. daje radę i już go lubię po jazdach w blotach, ale na trasach "czolg" byl nie do przebicia:)... narażam się co?;):)
- JackY61
- Kontaktowanie:
myślę, że te 3 litry patrola do 4 litrow forda ma sie mniejwiecej jak cwierc wodki do litra.reo pisze:fajny filmik: ) .. owszem, narowisty po czolgu jakim byl Explorer, tamtym zrobilam 12tys i odzwyczailam sie myśleć przed wchodzeniem w zakręty np.. ciekawa rzecz- nie zarejestrowalam jakie mial opony (fabryczne caly czas - model ze Stanów) ale przejechalam na nich latem i zimą te 12 tys bez wymiany, trzymal się on i one szosy dużo lepiej niż PAtrol, dlatego piszę, że narowisty:).. tamten mial 4 litry ten tylko 3.. daje radę i już go lubię po jazdach w blotach, ale na trasach "czolg" byl nie do przebicia:)... narażam się co?;):)
A co do zakretow to bardzo lubi, pod warunkiem, że są profilowane

- Marcin-Kraków
-
- Kontaktowanie:
A nie lepsze dla Ciebie byloby forum onetu ?reo pisze:fajny filmik: ) .. owszem, narowisty po czolgu jakim byl Explorer, tamtym zrobilam 12tys i odzwyczailam sie myśleć przed wchodzeniem w zakręty np.. ciekawa rzecz- nie zarejestrowalam jakie mial opony (fabryczne caly czas - model ze Stanów) ale przejechalam na nich latem i zimą te 12 tys bez wymiany, trzymal się on i one szosy dużo lepiej niż PAtrol, dlatego piszę, że narowisty:).. tamten mial 4 litry ten tylko 3.. daje radę i już go lubię po jazdach w blotach, ale na trasach "czolg" byl nie do przebicia:)... narażam się co?;):)
Y60 +4'' 34'' SS LTB -> Y61 +2'' 35'' KL-71
- w trakcie motania

Marcin? grzmiący radykalny rajdowy profesjonalisto - jeśli się nie mylę pytanie zadalam konkretne.. to, że "rasowi" bredzą to już Wasza sprawa, przystosować się umiem, a nuż uslyszę cos ciekawego.. poza tym forum raczej jest dla wszystkich, prawda? a nie dla nawiedzonych... w przeciwieństwie do Ciebie jak sądzę, używam PAtrola do celu do jakiego jest przeznaczony - nie bawię się w sztuczne rajdy ekstremalne..bo mam to na codzień.. i 0 kumpli do wyciągania z blota.. pozdrawiam ..btw - ciągle się uczę: )
MTki na moje jazdy się nie nadają, póki co na ATekach daję radę w blotach, bo kierowca to 1 a o pony dopiero po drugie.. reszty nie skomentuję; ): )JackY61 pisze:Ciiii, kobieta na forum i w dodatku w patrolu - UNIKAT, trzeba pielegnować i tylko naprowadzac na wlasciwa droge :DMarcin-Kraków pisze: A nie lepsze dla Ciebie byloby forum onetu ?
Daje jakies pol roku na przesiadke na MTeki :D
Rok na montaz wyciagarki
i max poltora na montaz snorkela
haha
- Marcin-Kraków
-
- Kontaktowanie:
Szanowna kolezanko. Az takim radkalem nie jestem, choc czasami moze sie tak wydawac.reo pisze:Marcin? grzmiący radykalny rajdowy profesjonalisto - jeśli się nie mylę pytanie zadalam konkretne.. to, że "rasowi" bredzą to już Wasza sprawa, przystosować się umiem, a nuż uslyszę cos ciekawego.. poza tym forum raczej jest dla wszystkich, prawda? a nie dla nawiedzonych... w przeciwieństwie do Ciebie jak sądzę, używam PAtrola do celu do jakiego jest przeznaczony - nie bawię się w sztuczne rajdy ekstremalne..bo mam to na codzień.. i 0 kumpli do wyciągania z blota.. pozdrawiam ..btw - ciągle się uczę: )
Chodzi mi tylko o to, ze powinnas sie troche zapoznac z forum i jego klimatem. Poczyyac wczesniejsze posty, dopiero wtedy decydowac sie na pisanie nowych postow.
Wtedy zauwazylabys jak waznym jest odpowiednie tytulowanie nowego topiku i pisanie o konkretach, a nie pierdolach za przeproszeniem.
Jak latwo mozna wtedy znalezc szukana odpowiedz, a jak bardzo utrudniaja to zadanie wszelkiego typu kasztany.
Zycze dlugiego pozostania wsrod nas w wiekszosci nawiedzonych

Y60 +4'' 34'' SS LTB -> Y61 +2'' 35'' KL-71
- w trakcie motania

Szanowny Koloego,
proponuję np poczytanie mojego postu o UAZie jeśli zarzucasz mi brak konkretów. Opinie byly inne od Twojej.
Tu zadalam konkretne pytanie na konkretny temat - a co do reszty - dostosowuję się stylem do Twoich piszących Kolegów..
btw. na tym forum jest diablo malo konkretów, więc się nie czepiaj.. zly dzień czy co?
styl forum znam.
proponuję np poczytanie mojego postu o UAZie jeśli zarzucasz mi brak konkretów. Opinie byly inne od Twojej.
Tu zadalam konkretne pytanie na konkretny temat - a co do reszty - dostosowuję się stylem do Twoich piszących Kolegów..
btw. na tym forum jest diablo malo konkretów, więc się nie czepiaj.. zly dzień czy co?
styl forum znam.
konkretów tu jest bardzo dużo
...tylko mocno rozcienczone
...tylko mocno rozcienczone

cialo nie przyspiesza umyslu,umysł nie ponagla ciała...