To specyficzne forum Małgoś ....sternik1972 pisze: jak łatwo pomylić słabość do samochodu ze słabością do mężczyzn.

Przyzwyczaisz się do insynuacji

Moderator: Kosiarz
To specyficzne forum Małgoś ....sternik1972 pisze: jak łatwo pomylić słabość do samochodu ze słabością do mężczyzn.
jakos pejoratywnie zabrzmialoIgor909 pisze: ... insynuacji
nie przejmuję się takimi insynuacjami. Jestem tu tylko po to, by mieć w Was oparcie w sprawach technicznych. Tylko tyle.Igor909 pisze:To specyficzne forum Małgoś ....sternik1972 pisze: jak łatwo pomylić słabość do samochodu ze słabością do mężczyzn.![]()
Przyzwyczaisz się do insynuacji
a słyszałem z raz czy dwa..zuraw201 pisze:Witam wszytkich
No i stałem sie posiadaczem Patrola k-160 3.3TD kupionym od kolegi z Rzeszowa napewno ktoś z forum kojaży "Mućke" białego parcha w czarne plamy Wkrótce fotki zamieszcze w odpowiednim dziale ale najpier trzeba porobić pare rzeczy wiadomo jak to w autku które już troszke przeżyło w swoim życiu![]()
Pozdrawiam Maciek
Templar pisze:Witam kolegów.
Niedawno stałem się szczęśliwym posiadaczem Y60 z '92 i powoli staje się przerażony kosztami jakie to auto generuje.
Zakupione za 13K, na wstępie dostało od człowieka który miał mi je załatwić "tuning" za 10K. Niestety okazało się że polegał on na wstawieniu dużych opon (35), sprężyn z polspringu, snorkela z żywicy za 120zł i zderzaka. Niestety:
-koła nie były dokręcone więc jadąc na zakupy wylądowałem w rowie, bez jednego z pozrywanymi szpilkami...
-sprężyny zbiły się po pierwszej jeździe w terenie i teraz auto jest gibnięte na jedną stronę
-snorkel okazał się od innego modelu, żywica już zaczyna pękać a rura nie była szczelnie założona wiec woda i tak się lała...
-zderzak okazał się niezbyt nowy, klepany a w miejscach gdzie puściły spawy nie spawany ponownie tylko... zaklejony poxyliną...
No cóż... to chyba dość ciekawy początek przygodny z 4x4, nie uważacie?![]()
Potem było już tylko ciekawiej- "nowy" rozrząd okazał się nie wymienianym od 120tyś a niektóre elementy chyba od nowości (jednego uszczelniacza już po prostu nie było...). W pierwszym miesiącu autko pochłonęło następne 15tyś.
Tak to jest jak człowiek jest młody, głupi i po raz pierwszy kupuje używane auto
Teraz siedzę i masuje skronie zastanawiając się skąd wytrzasnąć kasę na nowe zawieszenie![]()
Mam nadzieje że za niedługo będziemy mogli zobaczyć się w terenie
Galeria niczego sobie...niewielu moze sie taka pochwalic...icelander pisze:witam!kłania się Michał, od 10 dni posiadacz "hiszpana" z 1997 roku
na tym forum nie będę zbyt aktywny, serce zostaje w dziale "niva' która jest samochodem na co dzień
jadne z moich galerii:
http://www.juroft.com/photogallery.php?album=40
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość