... i dupa blada

Nie udało się ustawić osi dwóch mostów ...
... to znaczy niby się udało ale oba mosty wyjechały ze 3 cm

Bez regulowanego przodu nie ustawią

Podjechałem do tokarza ... na sobotę zrobi mi przedni panhard regulowany

Moderator: Kosiarz
Jak to jakiskra69 pisze:ale jak będzie z hamowaniem![]()
(masz już jakieś pomysły)
Ale w czym problem? Jak do tej pory dawał radę zatrzymać go na 37" to i teraz da radę. Prawda jest taka, że szybciej niż 3 litrówką jeździć nie będzie, bo nie ma gdzie, i tak mu prostej zabraknie, a zwiększona masa znowu nie jest taka istotna. Najwiekszy wpływ na hamowanie ma średnica opony, a ta (póki coiskra69 pisze:Że zapierdala to fajnie, ale jak będzie z hamowaniem
![]()
(masz już jakieś pomysły)
no to zapodaj zaciski z Y61 (2 tłoczkowe) i felge 16 (bo na 15 się nie zmieści) tarcze sportowe (nacinane) lepsze klocki i będzie troche lepiej spowalniałiskra69 pisze:Ja w sprawnym układzie hamulcowym w Y60 (na AT 31) chętnie bym coś pokombinował na plus , może nawet bardziej mnie to kręci niż zmiana silnika.
jeszcze na BFG AT na suchym asfalcie (tylko rozmiar 31-32), może to efekt adrenaliny z szybkości zbliżającej się przeszkody, może waga butów ma też znaczeniecornetto pisze:lbl78 blokowałeś na mokrym i na bfgmt co nie jest sztuka , bo te kur.y oponki w lesie są dobre ale na asfalcie to jest jakies nieporozumienie
oczywiści chociaż jestem fanem japońskiej technologii to hamowanie w patrolach po prostu japońce spier.olili całkowicie
to weź i po prostu uruchom tylne zaciski, jeżeli tego jeszcze nie zrobileśiskra69 pisze:Ja w sprawnym układzie hamulcowym w Y60 (na AT 31) chętnie bym coś pokombinował na plus , może nawet bardziej mnie to kręci niż zmiana silnika.
są są dokładnie takie same jak w Y61 tylko w felge 15 się już nie mieszcząLSD pisze:Po pierwsze, to były wersje Y60 z ABS, ale miały 2 tłoczkowe zaciski z przodu.
Mam zimówki na 15" alu i chodzą bez problemu.lbl78 pisze:są są dokładnie takie same jak w Y61 tylko w felge 15 się już nie mieszczą
a jakie odsadzenieap4x4 pisze: Mam zimówki na 15" alu i chodzą bez problemu.
Wchodzą już -20lbl78 pisze: a jakie odsadzenieciekawe to co piszesz, bo jak przymierzałem stalówki swoje to ni jak nie wchodziło
Jeżeli już, to obydwa panhardy muszą być dłuższe ale to i tak tylko doraźne rozwiązanie, kompromis pomiędzy liftem a geometrią.Igor909 pisze:Dzisiaj trochę pojeździłem ....
Koniecznie muszę wrzucić regulowany przedni panhard i ustawić zbieżność ... ściąga w lewo
Dźwignia skrzyni jest od 4.2iras01 pisze:Igor a masz moze zdjecia dzwigni zmiany biegow
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości