szukajka jest jaka jest wiec na nic mi sie przydala niestety
prosze o odp

pozdrawiam redin
Moderator: Kosiarz
UważniejMroczny pisze: czytaj raz jeszcze
redin pisze:jasne ze czytałem, tylko że z tego co rpzeczytałem to sprezyny i amorki do +2 nie różnią sie długoscią od std, tylko są poprostu twardsze przez co auto wyżej stoi, wiec np, moge kupic sprezyny + 2 za 1100 i amorki seryjne po 140 zł i wyjdzie mi praktycznie na to samo co zestaw +2 za 2800zł
myslalem ze amorek jest co nieco dłuższy od std z tąd moje pytanie, skoro amorki do liftu +2 cala mogą byc stosowane ze sprezynami seryjnymi ktore nie wypadną to czemu amorki +4 by nie mogly byc z sprezynami +2
Mroczny pisze:lift budy podnosi środek ciężkości a lift zawieszenia nie?
jakie opony chcesz założyć? auto dociążasz czy nie? wyprawy czy przeprawy? zderzaki jakie? winda jaka? bagażnik jest?
chłopie - zadaj pytanie jak człowiek to podpowiemy
a jak sobie robisz jaja z nas to i my też
nie możnaredin pisze:z tym tarciem to tak nie do koncamozna to zniwelowac odpowiednio odsadzonymi felgami
większośc to wiesz..redin pisze:tak samo jak wiekszosc twierdzi ze 33 nie wejda na std
słusznie, wejdąredin pisze:tak mysle ze jakbym go podniósł o 2" i pociął nadkola to 35 by weszly spokojnie
obawiam się, że się myli...redin pisze:kolego który ma swoj warsztat mowi ze nic nie trzeba przerabiac zeby +3 założyc i pracuje wporządku
Jakie masz odsadzenie tej felgi?redin pisze: tak samo jak wiekszosc twierdzi ze 33 nie wejda na std, własnie przez te opinie mialem pewne obawy, ale założyłem 33 i jest jak najbardziej w porządku
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pel ... b58bb.html
Wpada młody na imprezę i foch...redin pisze:koledzy moze byście przestali wkoncu pociskac nie potrzebne posty tylko odpowiadac konkretnie, niestety zeby dowiedziec sie tutaj cokolwiek trzeba sie przedrzeć przez stos nie potrzebnych postów
No widzisz. Wiedzy na ten temat masz tyle co kolega który ma warsztat Ci powiedział a się ciskasz od razuredin pisze:Mroczny pisze:lift budy podnosi środek ciężkości a lift zawieszenia nie?
jakie opony chcesz założyć? auto dociążasz czy nie? wyprawy czy przeprawy? zderzaki jakie? winda jaka? bagażnik jest?
chłopie - zadaj pytanie jak człowiek to podpowiemy
a jak sobie robisz jaja z nas to i my też
lift budy podnosi srodek ciezkosci dając tylko tyle ze mozna wieksze koła wciepnąć , a zawiecha daje lepszą prace, wieksze wykrzyże, wiekszy skok, wiec lepiej liftnąć zawiecho +4 niz bude +2 i zawiecho +2
mam założone 33" bez zadnego liftu, nic nie obciera, ale chcialbym wymienic zawiecho
tak żeby w przyszlosci założyc 35-37" opony, to jest auto na niedziele, zderzaki beda handmade, winda elektryk ale do czego Ci to to ja niewiem
zadaje pytanie jak czlowiek i oczekuje odpowiedzi
Mayer - chłopie Ty to potrafisz rozbawić człowieka....mayer pisze:...
Tak taka jest. Tak zrób jak planujesz. Lift 2" + MT 37" i heja banana.... Bedzie wesoło.![]()
![]()
redin pisze:no więc mam taki dylemat, chce podnies patrola o 2 cale,(...)
konkretnie:redin pisze:koledzy moze byście przestali wkoncu pociskac nie potrzebne posty tylko odpowiadac konkretnie(...)
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości