przedni dyferencjał terrano 3.0 benzyna 89 rok
Moderator: Kosiarz
przedni dyferencjał terrano 3.0 benzyna 89 rok
ma ktos dyfer do przodu do takiego autka ?
nie wiem jeszcze jakie przelozenie ale ponoc sa tylko 2 mozliwe
nie wiem jeszcze jakie przelozenie ale ponoc sa tylko 2 mozliwe
Jeżeli mozesz to przeczytac to znaczy ze JESTEŚ HARDKOREM
- gebels
-
- Lokalizacja: dziś Polska jutro Australia, emigracja mnie przyciąga i to coraz intensywniej
Re: przedni dyferencjał terrano 3.0 benzyna 89 rok
a masz z tyłu na moście bębny czy tarczobębny 

Czwarte serce 

z tyłu są tarczobębny
- gebels
-
- Lokalizacja: dziś Polska jutro Australia, emigracja mnie przyciąga i to coraz intensywniej
to musisz szukać od takiego ma sz inne przełożenie, nawet półośki w tylnym moście mają inną ilość frezów niż wersja z bębnami czyli (tak jak w 2,4 czy 2,7), mało tego do tej wersji nie ma ARBA, no chyba że kupisz arba i zakombinujesz coś z kołami koronowymi od siebie, ale to trzeba by arba oblukać czy taki myk przejdzie
ps. za to przeguby zewnętrzne z przodu masz o 1/3 większe niż GR, więc jeśli będziesz dbał o mieszki na nich to raczej im rady nie dasz
ps.2 półośki przednie tez mają inna ilość frezów a co za tym idzie sprzęgiełka z 2,4 czy 2,7 nie podejdą
ps. za to przeguby zewnętrzne z przodu masz o 1/3 większe niż GR, więc jeśli będziesz dbał o mieszki na nich to raczej im rady nie dasz
ps.2 półośki przednie tez mają inna ilość frezów a co za tym idzie sprzęgiełka z 2,4 czy 2,7 nie podejdą
Czwarte serce 

no nie ma z tylu zwiekszonego poslizgu
sprzegielka z przodu mam wieksze niz 2.4 ale kumpel ma automata z 93 roku i on ma znow inne sprzegielka
ale ci japonce namieszali
sprzegielka z przodu mam wieksze niz 2.4 ale kumpel ma automata z 93 roku i on ma znow inne sprzegielka
ale ci japonce namieszali

zdemontowalem go rozleciala sie os jednego satelity a potem cala reszta sie rozsypala
przelozenie to 35;8 ma ktos taki ?
przelozenie to 35;8 ma ktos taki ?