Popełniłem zderzaczek
Moderator: Kosiarz
Re: Popełniłem zderzaczek
łosz karwa.. porównanie iście homeryckie
- rabarbar_pn
a co to znaczy "marszczyć freda",busz pisze:więc aby żyć w zgodzie z własnymi przekonaniami zaprzestań od dzisiaj marszczyć freda, bo robiąc to samemu odbierasz ludziom chlebMaqlinka pisze:Zrozumiałem ....
Otaczają mnie same sukinkoty ... skubią mnie od rana do wieczora zaczynając od bułek na śniadanie, przez objad w knajpie i bóg raczy wiedzieć na czym jeszcze - ale jest jedno pole działania, które mi zostało i tam ja kroje jak mogę pozostałych .... to chyba się kapitalizm nazywa

bo Patrol wysoki i szeroki musi być 

@busz, Ty to jednak jesteś zmięty... 
Gotowałeś kiedyś obiad? Robiłeś zakupy w sklepie?
Nie rozumiem totalnie o co Tobie chodzi - chciałbyś mieć możliwość kupowania samochodów po np 10'000zł bo 9'499zł kosztuje ich wyprodukowanie? Nie popadajmy w skrajność. Zgadzam się, że krojenie 4000zł na zderzaku wartym faktycznie 1000zł jest nie halo, ale też nie przeginajmy. Ciekawe, czy sobie też tak pensje "okrajasz" w imię zasad i pokrętnej logiki...
EDIT - skupiło się na Tobie, ale mierzyłem we wszystkich zwolenników teorii

Gotowałeś kiedyś obiad? Robiłeś zakupy w sklepie?
Nie rozumiem totalnie o co Tobie chodzi - chciałbyś mieć możliwość kupowania samochodów po np 10'000zł bo 9'499zł kosztuje ich wyprodukowanie? Nie popadajmy w skrajność. Zgadzam się, że krojenie 4000zł na zderzaku wartym faktycznie 1000zł jest nie halo, ale też nie przeginajmy. Ciekawe, czy sobie też tak pensje "okrajasz" w imię zasad i pokrętnej logiki...
EDIT - skupiło się na Tobie, ale mierzyłem we wszystkich zwolenników teorii

XTZ 750
Outback EJ25 MT
Outback EJ25 MT
ernilku, dyskusja z Tobą zwykle kończy się tak samo, w pewnym momencie stwierdzasz że nie rozumiesz o co chodzi i się na tym nie znasz, ale jakby co to zgadzasz się z wujkiem Mrocznymernil pisze: Nie rozumiem totalnie o co Tobie chodzi

GG 2626465
krzychooxxx pisze:.......Zatarlo mi sie lozysko na szlifierce i nie mialem czym szpachli szlifowac a recznie.......
To sobie zrób nowe łożysko, przecież nie dasz się kroić i nie kupisz w sklepie

krzychooxxx pisze:tak... za godzine, w norwegiiMaqlinka pisze:... za 100 złotych ?krzychooxxx pisze:... spawalem kadluby w stoczni ....
... sorry ... nie mogłem się powstrzymaćnie szkodzi...
Hipokryta

....czyli 8 godzin roboty z samym zarysem bo jeszcze robisz poprawki + 100 za materiał to razem 9 paczek .... no i jeszcze trzeba pomalować.
Life's Too Short For A Full Time Job
Nie zgadzam się z Tobą. A to nie to samo to zgadzać się z kimś innym
Ale masz racje - nic nie rozumiem i pewnie dlatego mi się tak zajebiście żyje
Absolutne zero stresu. To Ciebie wszyscy wkoło chcą oszukać 
PS - ucałuj Twojego przybocznego - "Szeltera"

Ale masz racje - nic nie rozumiem i pewnie dlatego mi się tak zajebiście żyje

XTZ 750
Outback EJ25 MT
Outback EJ25 MT
Maciek z Michałem, ja Wam dobrze mówię, nie drażnijcie chłopaka. Bo jak zrobi amotyzator i zacznie produkcję to będziecie się musieli przebranżowić na hodowlę jedwabników 

GG 2626465
-
-
- Kontaktowanie:
Shelteraernil pisze:Nie zgadzam się z Tobą. A to nie to samo to zgadzać się z kimś innym![]()
Ale masz racje - nic nie rozumiem i pewnie dlatego mi się tak zajebiście żyjeAbsolutne zero stresu. To Ciebie wszyscy wkoło chcą oszukać
chalera

i nie bądź aż tak wylewny z tymi buziakami.
W meritum sprawy jak już mnie wywołujesz podzelam zdanie Maqlinki czy Michała i niestety Twoje tym razem...
Rock'n'roll to nie rurki z kremem 
Patrol 2.7 LWB

Patrol 2.7 LWB
Panowie... Wasza zażyłość mnie przeraża

A ja tam nigdy w zyciu nie slyszalem o sekcji kadłuba wazacej 300 ton i podnoszonej na 3 uszach 10mm wypalannej palnikiem.
Tak samo ma sie sprawa wytrzymałosci drutu proszkowego i pełnego
wrazie wu sluze 141,135,136 PRS,VERITAS,LLOYD jesli wiesz oczym mowie to i wiesz ile kosztuja takie uprawnienia i wiesz jak je sie zdobywa to zachowaj dla siebie kawalki o sekcjach 300 tonowych i sukinsynach co zarabiaja na zderzakach.
Z tego co wyczytalem na forum to zderzak zerznełs od kogos,poprawiasz go juz dziesiaty raz a i tak jak sie dobrze wpierdolis w bagno to sie urwie...powodzenia
wrazie wu sluze 141,135,136 PRS,VERITAS,LLOYD jesli wiesz oczym mowie to i wiesz ile kosztuja takie uprawnienia i wiesz jak je sie zdobywa to zachowaj dla siebie kawalki o sekcjach 300 tonowych i sukinsynach co zarabiaja na zderzakach.
Z tego co wyczytalem na forum to zderzak zerznełs od kogos,poprawiasz go juz dziesiaty raz a i tak jak sie dobrze wpierdolis w bagno to sie urwie...powodzenia
Gr 850Nm mi sie marzy :)
Faktycznie Busz coś pisał o marszczeniu fredakrzychooxxx pisze: Jak powiedzial George Bush w jednym z filmow kazdy jest hipokryta i Ty tez jesli lubisz gdy ktos Ci obciaga a sam nie lubisz obciagac![]()

Life's Too Short For A Full Time Job
-
-
- Kontaktowanie:
A autorowi gratuluję fachu w ręku, nie mniej nie musi pisać inwektyw pod adresem producentów - dystryburorów - dealerów i firm logistycznych, które czynią te ceny. Nikt z nich nie zmusza do popełniania zakupów w tych cenach.
Mi dają zarobić tu gdzie umiem więc zarabiam, w związku z tym nie mam czasu na robienie rzeczy innych, których nie umiem, umiem ale o tym nie wiem, czy wydaje mi się tylko, że umiem. Dlatego daję innym zarobić i liczę na efekt. A jak mi przy okazji, po porówniniu ceny mojej roboczogodziny i roboczogodziny mojego usługodawcy zostanie coś w kieszeni to cieszę się jak dzieciak
Mi dają zarobić tu gdzie umiem więc zarabiam, w związku z tym nie mam czasu na robienie rzeczy innych, których nie umiem, umiem ale o tym nie wiem, czy wydaje mi się tylko, że umiem. Dlatego daję innym zarobić i liczę na efekt. A jak mi przy okazji, po porówniniu ceny mojej roboczogodziny i roboczogodziny mojego usługodawcy zostanie coś w kieszeni to cieszę się jak dzieciak

Rock'n'roll to nie rurki z kremem 
Patrol 2.7 LWB

Patrol 2.7 LWB
ernil pisze:PS - ucałuj Twojego przybocznego - "Szeltera"
cholera, chyba się macie k'sobieShelter_kc pisze:nie bądź aż tak wylewny z tymi buziakami

http://www.youtube.com/watch?v=G7wDTGA4jiM
GG 2626465
@Shelter_kc, Ciebie chyba nie spotkałem w realu, a szkoda, bo nasz związek faktycznie by się umocnił 
Spotykając się z samym Busz'em okazjonalnie czuję się, jakbym Cię zdradzał
Pojednawczo tylko powiem, że Internet niezbyt odzwierciedla rzeczywistość, stąd staram się mieć duży dystans do wypowiedzi swoich i innych Użytkowników, choć czasem wydawać by się mogło, że jest inaczej. Toteż drę łacha kiedy mogę z Busz'a (na przykład) a na grillu u Wujka Mocnego przypilnuje mu kiełbaski, coby sobie zjadł smakowicie
Chyba, że wcześniej ubiegnie go Homikk

Spotykając się z samym Busz'em okazjonalnie czuję się, jakbym Cię zdradzał

Pojednawczo tylko powiem, że Internet niezbyt odzwierciedla rzeczywistość, stąd staram się mieć duży dystans do wypowiedzi swoich i innych Użytkowników, choć czasem wydawać by się mogło, że jest inaczej. Toteż drę łacha kiedy mogę z Busz'a (na przykład) a na grillu u Wujka Mocnego przypilnuje mu kiełbaski, coby sobie zjadł smakowicie

Chyba, że wcześniej ubiegnie go Homikk

XTZ 750
Outback EJ25 MT
Outback EJ25 MT
iras01 pisze:A ja tam nigdy w zyciu nie slyszalem o sekcji kadłuba wazacej 300 ton i podnoszonej na 3 uszach 10mm wypalannej palnikiem.

http://www.forum4x4.pl/viewtopic.php?f=15&t=71434 Tylko dwa kątowniki...

Nie trzymam Kobiet w domu...
erpe_roman
Za tęczowym mostem: Ranger, Fiorino, Hąda, Pajero, Frontera, Sintra
erpe_roman
Za tęczowym mostem: Ranger, Fiorino, Hąda, Pajero, Frontera, Sintra
Karwa a niby gdynia to co
? jakis wyznacznik
? ja tylko znam Papenburg,Bremen,Bremerhaven,St.Nazaire,Szczecin i sie nie znam...mowi ci cos statek o nazwie Queen Mary 2
? mi tak wiec...3 uszy 10mm i 300 ton mnie przkonuje...do tego ze jednak stocznie ogladales w... goggle
zwracam honor bo sie znasz i nawet gdynie widziales i smierdzaca,stara Maje
a tak btw to o czym piszesz co ma wazyc 300 ton nazywa sie BLOK
i z reguly podnosi sie na 6-8 uszach tzw skrzynkowych lub wpuszczonych glegoko w poklad i przyspawanych do scian.
(w zaleznosci jakie bloki denne,grodziowe,rufowe,dziobowe)
widzialem raz spadajacy blok(urwalo sie jedno ucho i pocianelo za soba nastepne)wiec uwierz mi ze jednak przy transporcie blokow bhp,kontrola nkj i ultradzwieki istnieja
dawaj fotki zderzaka za stowke

zwracam honor bo sie znasz i nawet gdynie widziales i smierdzaca,stara Maje
a tak btw to o czym piszesz co ma wazyc 300 ton nazywa sie BLOK

(w zaleznosci jakie bloki denne,grodziowe,rufowe,dziobowe)
widzialem raz spadajacy blok(urwalo sie jedno ucho i pocianelo za soba nastepne)wiec uwierz mi ze jednak przy transporcie blokow bhp,kontrola nkj i ultradzwieki istnieja

dawaj fotki zderzaka za stowke

no powiedz mi jeszcze ze ty uszy spawales z 111...
PRS zrobił teraz fajna rzecz mianowicei jest lista spawaczy z uprawnieniami w necie,sprawdzilem siebie niestety dla nich juz nie istnieje
(skonczyly mi sie ich uprawnienia).
Co do zawodu to mozna bylo kiedys zwiedzic polowe swiata(jak nie caly) moja firma miala nawet podpisany kontrakt w Philadelifi i nawet mialem jechac na 2 lata ale niestety zle pany z ambasady potraktowali firme ktora ma kilkanascie oddzialow na swiecie i kilka tysiecy pracownikow za... i nie dali wiz 30 dla ludzi.
Ale pienizki juz nie takie jak czlowiek by chcial i trzeba w kryzysie siedziec i klepac zderzaczki za stowke

Co do zawodu to mozna bylo kiedys zwiedzic polowe swiata(jak nie caly) moja firma miala nawet podpisany kontrakt w Philadelifi i nawet mialem jechac na 2 lata ale niestety zle pany z ambasady potraktowali firme ktora ma kilkanascie oddzialow na swiecie i kilka tysiecy pracownikow za... i nie dali wiz 30 dla ludzi.
Ale pienizki juz nie takie jak czlowiek by chcial i trzeba w kryzysie siedziec i klepac zderzaczki za stowke

CO TO KURNA JEST 116 111 ITD NUMERY UPRAWNIEŃ RANKING SPAWACZA ,WYTŁUMACZCIE PROSZĘ CO SE HORYZONTY POSZERZŻE 

łe to ja to wszystko mam ino bez papirów
dziekuje bardzo
p.s. a od mojego kapsloka wara tak własnie chciałem NAPISAC!!!!!

p.s. a od mojego kapsloka wara tak własnie chciałem NAPISAC!!!!!

krzychooxxx pisze:nie lubie wywalac pieniedzy w bloto..

Bez urazy ale z ciebie skur.... chcesz zarabiać więcej niż prezydent IV RPkrzychooxxx pisze:
pewnie jak za 2-3 lata bede kosil po 30 tys miesiecznie ...

Adrenalina uzależnia
MTM Profi
MTM Profi