Gwarancja się skończyła

Może ktoś wieco zrobić z tym fantem?
Jakaś przeróbka off roadowa czy coś jakiś specjalista od wałów?
Moderator: Kosiarz
To nic smiesznego. Już kilku tu takich było, co na 4x4 po asfalcie jeździli... i się dziwili, że wały, krzyżaki, przeguby się sypiąMroczny pisze:lub zaprzestanie jazdy 4x4 po czarnym
kula4x4 pisze:pewnie nie słyszeliście o słabo znanym kierowcy Krzysztofie Hołowczycu ,który nie terenową ciężarówką Nissanem Navara Zajął 5 miejsce w mało znanym rajdzie Dakar...
Zawsze se mozna przerobic krzyzaki na przeguby homokinetyczne ...slayer17 pisze:Może w kraju kangurów już coś wymyślili.
Mocniejsze niż krzyżaki?whisky_snake pisze:Zawsze se mozna przerobic krzyzaki na przeguby homokinetyczne ...slayer17 pisze:Może w kraju kangurów już coś wymyślili.czyli zrobic waly od podstaw na przegubach
mnie sie udałoLSD pisze:Jak sypią Ci się ciągle krzyżaki to może wał od Patrola zastosować. Jeszcze nie słyszałem, żeby ktoś w Parchu 3 razy krzyżak ukręcił, więc chyba są lepsze. Flansze powinny pasować, a na długość trzeba by pewnie przerabiać.
Tarcze to sobie kup DBA. Są w sklepiku na stronie.
już, jużkula4x4 pisze:prosiłem dwa razy żeby nie robić ze mnie głupka!
Jeśli ktoś wie jak i gdzie to zrobić byłbym wdzięczny ,bo musze zrobić to szybko bo krzyżak się kończy juz!!!
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość