Borgir pisze:
Ten parch to typowe ogłoszenie : 14letniego półtrupa z obiecującym opisem w przejebanej cenie sprzedam.

kwintesencja polskiego rynku używanych terenówek

Moderator: Kosiarz
Borgir pisze:
Ten parch to typowe ogłoszenie : 14letniego półtrupa z obiecującym opisem w przejebanej cenie sprzedam.
dzięki za konkretną odpowiedźs4e pisze:W temacie tego zielonego parcha z Markuszowa to trochę wróżycie z fusówPo kasacji froty
![]()
szukam jakiegoś syfa, a że miałem blisko to zlukałem, nie ma tragedii
Silnik odpalił
i chodził równo, jakieś tam filtry gość powymieniał, oliwy niby posprawdzał, na karteluszce jakiś tam przebieg i data z aktualnego wieku widnieje
W środku kurnika nie było, całkiem czysto nawet...
Z wierzchu błotniki przymalowane ponoć w zeszłym roku, na razie ruda nie wyłaziła i wyglądało w miarę
Po jeździe próbnej wrażenia pozytywne
Trochę miękko, no ale oryginalna sprężyna to co się dziwić. Amory zmienione... Jakby chciał sprzedać dużo taniej to bym kupił, ale nie jestem jego tergetem
![]()
Aha, łączniki stabilizatorów powymieniał
Dziękować ... staram się być celny w spostrzeżeniachseburaj pisze:Borgir pisze:
Ten parch to typowe ogłoszenie : 14letniego półtrupa z obiecującym opisem w przejebanej cenie sprzedam.![]()
kwintesencja polskiego rynku używanych terenówek
Założył blachy od jakiegoś co pod blokiem stał i pojechał na sesje, nigdy tak nie robiliście?Dyszka pisze:Witam!!!
Widział to ktoś? http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C11258451
Cena fajna ale gość pisze w ogłoszeniu ze auto sprowadzone do opłat a wystawił zdjęcia jakiegoś GRata na polskich blachach to chyba coś nie halo czy mi sie wydaje?
Dyszka pisze:Witam!!!
Widział to ktoś? http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C11258451
Cena fajna ale gość pisze w ogłoszeniu ze auto sprowadzone do opłat a wystawił zdjęcia jakiegoś GRata na polskich blachach to chyba coś nie halo czy mi sie wydaje?
kaszana....Vesa pisze:`Hi,
Czy Wam się to podoba ?
http://moto.allegro.pl/item843820610_mo ... dzior.html
poza moim budżetem, i teraz nie wiem właśnie niestety czy na szczęście ?![]()
ale ten mat jest fajny.
pozdraiwam
To akurat mu dobrze zrobiło - całkiem ładna sylwetka wychodzi. Bo typowy high-roof wizualnie IMO z lekka ujowy jestWowos pisze:.... zauważ, że podwyższony dach ma tylko nad bagażnikiem
to akurat goodWowos pisze:.... zauważ, że podwyższony dach ma tylko nad bagażnikiem
Vesa pisze:Hej,
No właśnie - ten środek - jak żona powiedziała - ale dyskoteka w środku, tzb mi się on nie podoba.
A gość ma jeszcze do sprzedania esę 600 też "bandziora" (nazwa głupiutka) trochę dyskodresik mielno-ustka'93, ale wypas fury no i sama podstawa - ogień.
A P GRwygląd i ten mat są - IMHO fajne, (ogólnie jego zdjęcia trafiły do galerii "różnych Patroli"
A gdyby Pan właściciel chciał zjechać z tego wycyckanego placyku, gdzieś w ciekawszy plener - samochód zmienił by lekko oblicze, pewnei na atrakcyjniejsze.
![]()
Ciekawe jak mechanicznie się zachowuje. ..
pozdrawiam
ps. gdyby ktoś widział Patrola do sprzedaży Longa jako dobrą podstawę do robienia, lub najlepiej już podniesionego i na jakiś 33" i ze snorklem (snorkelelem?) to dajcie cynk...
longer pisze:Standard w wersji głównie holenderskiej wersji tzw. wodogłowie. Ogólnie sprzedawca ma niezłe upusty w firmie specjalizującej się w sprzedaży aluminium. Po co zmieniać oryginalną tapicerkę drzwi?. Podłoge to jeszcze można zrozumieć. Co wjazd w wodę lub błoto to pranie tapicerki (dywanów) przy nieszczelnej karoserii. 4x kubełek= sprowadzone LKW z Holandii w wersji 2 osobowej. Taniej wyszło zamontować 4 kubełki niż kupno oryginalne kanapy dla 2 rzędu siedzeń. Ogólnie wypacykowane auto (tuning show must go one) za wygórowaną cenę.
longer pisze:Standard w wersji głównie holenderskiej wersji tzw. wodogłowie. Ogólnie sprzedawca ma niezłe upusty w firmie specjalizującej się w sprzedaży aluminium. Po co zmieniać oryginalną tapicerkę drzwi?. Podłoge to jeszcze można zrozumieć. Co wjazd w wodę lub błoto to pranie tapicerki (dywanów) przy nieszczelnej karoserii. 4x kubełek= sprowadzone LKW z Holandii w wersji 2 osobowej. Taniej wyszło zamontować 4 kubełki niż kupno oryginalne kanapy dla 2 rzędu siedzeń. Ogólnie wypacykowane auto (tuning show must go one) za wygórowaną cenę.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości