Na 99% nie ma blokady tylko LSD, ale ja się nie wypowiadam, bo znów powiedzą, że wróżę z fusówJogi4x4 pisze:Ciekawe czy ma blokadę z tyłu?

Moderator: Kosiarz
Na 99% nie ma blokady tylko LSD, ale ja się nie wypowiadam, bo znów powiedzą, że wróżę z fusówJogi4x4 pisze:Ciekawe czy ma blokadę z tyłu?
Też tak myslę, holenderskie ciężarówki najczęściej maja LSD, choć znajomy ma Y60 89' i ma Diff-lock z tyłu, drugi Y60 92' i LSD większość które oglądaliśmy tez miały LSD.decc pisze:Na 99% nie ma blokady tylko LSD, ale ja się nie wypowiadam, bo znów powiedzą, że wróżę z fusówJogi4x4 pisze:Ciekawe czy ma blokadę z tyłu?
Cena niestety nie jest mała jak dla mnieKarolSawiak pisze:jakbyś brał to typuję tego http://moto.allegro.pl/nissan-patrol-td ... 71918.html , wygląda najrozsądniej, ale cena nie jest znana
Niedługo chyba rocznica będzie jak kolo próbuje zdilować tego parcha. Pierwotna cena wynosiła coś około 33 tysi, później zszedł bodajże na 25 . Z tych 4 jakbym miał się pofatygować żeby coś oblukać to jedynie właśnie tego.KarolSawiak pisze:jakbyś brał to typuję tego http://moto.allegro.pl/nissan-patrol-td ... 71918.html , wygląda najrozsądniej, ale cena nie jest znana
raulf pisze:Niedługo chyba rocznica będzie jak kolo próbuje zdilować tego parcha. Pierwotna cena wynosiła coś około 33 tysi, później zszedł bodajże na 25 . Z tych 4 jakbym miał się pofatygować żeby coś oblukać to jedynie właśnie tego.KarolSawiak pisze:jakbyś brał to typuję tego http://moto.allegro.pl/nissan-patrol-td ... 71918.html , wygląda najrozsądniej, ale cena nie jest znana
----
Jeśli jest sprawny i porządnie ogarnięty to wydaje mi się, że 21 nie jest ceną zaporową.
Odpuść Parcha.jasiek_00 pisze:raulf pisze:Niedługo chyba rocznica będzie jak kolo próbuje zdilować tego parcha. Pierwotna cena wynosiła coś około 33 tysi, później zszedł bodajże na 25 . Z tych 4 jakbym miał się pofatygować żeby coś oblukać to jedynie właśnie tego.KarolSawiak pisze:jakbyś brał to typuję tego http://moto.allegro.pl/nissan-patrol-td ... 71918.html , wygląda najrozsądniej, ale cena nie jest znana
----
Jeśli jest sprawny i porządnie ogarnięty to wydaje mi się, że 21 nie jest ceną zaporową.
Cena nie jest może zaporowa biorąc pod uwagę i patrząc na opis jest w nim sporo zrobione ale niestety 21 mój budżet przerasta i niestety bedę musiał szukać czegoś dalej albo dpuścic sobie na jakiś czas aż zwiększą mi się możliwości finansowe)
Nie wiem skąd te 99%.Jogi4x4 pisze:Też tak myslę, holenderskie ciężarówki najczęściej maja LSD, choć znajomy ma Y60 89' i ma Diff-lock z tyłu, drugi Y60 92' i LSD większość które oglądaliśmy tez miały LSD.decc pisze:Na 99% nie ma blokady tylko LSD, ale ja się nie wypowiadam, bo znów powiedzą, że wróżę z fusówJogi4x4 pisze:Ciekawe czy ma blokadę z tyłu?
vexx pisze:To chyba najlepsza rade - bo niestety, cokolwiek kupisz tańszego, przygotuj się na pakiet startowy i dużo pracy. Koniec końców nie wyjdzie cię to dużo taniej.
KarolSawiak pisze:vexx pisze:To chyba najlepsza rade - bo niestety, cokolwiek kupisz tańszego, przygotuj się na pakiet startowy i dużo pracy. Koniec końców nie wyjdzie cię to dużo taniej.
U mnie było tak : auto 12 tys , zawiecha 3 tysiaki, opony 3 tysiaki , pakiet startowy w silnik 1 tysiak , blacharka samemu ( pewnie jakby zlecił to tysiak ) , nowe sprzęgło Exedy 1 tysiak , więc wychodzi 21 tysięcy złotych , a ten z ogłoszenia ma jeszcze ARB w przednim moście i ładnie oczyszczona rama bo bude zdejmowano.
Auto warte swej ceny .
kuba500 pisze:KarolSawiak pisze:vexx pisze:To chyba najlepsza rade - bo niestety, cokolwiek kupisz tańszego, przygotuj się na pakiet startowy i dużo pracy. Koniec końców nie wyjdzie cię to dużo taniej.
U mnie było tak : auto 12 tys , zawiecha 3 tysiaki, opony 3 tysiaki , pakiet startowy w silnik 1 tysiak , blacharka samemu ( pewnie jakby zlecił to tysiak ) , nowe sprzęgło Exedy 1 tysiak , więc wychodzi 21 tysięcy złotych , a ten z ogłoszenia ma jeszcze ARB w przednim moście i ładnie oczyszczona rama bo bude zdejmowano.
Auto warte swej ceny .
dokładnie , biorąc jeszcze pod uwagę zakup parcha trzeba brać pod uwagę koszty eksploatacyjne, samo oleum i płyny filtry to ok tysiaka jak się chce na przyzwoitych materiałach, jak gość piszę prawdę to cena 21tyś naprawdę jest atrakcyjna kupując parcha za 10 -12 tyś niestety trzeba liczyć że w przeciągu roku kolejne 10 tyś pęknie jak nic![]()
![]()
(dotyczy normalnych ludzi nie mówię o tych co robią wszystko sami i mają dostęp do wszystkiego)
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość