http://www.arb.com.au/products/arb-dual ... y-systems/
zastanawiam sie nad kupnem i nie wiem czy warto.

Moderator: Kosiarz
No pewnie że ma - zwiększa spalanie, łapie gałęzie, zasłania sygnalizatory ....LSD pisze:Po uj coś takiego się montuje?
Wygląda to na klasyczny Wiejski Tjuning. Ma to jakąś konkretną funkcję?
Mam Kumho KL71 31" i jestem mega zadowolony w zimie. Dzisiaj jeździłem pierwszy raz po śniegu i oto moje wnioski:boban22 pisze:Pytanie z innej beczki, jak Wam się jeździ na m-tkach zimą. Bo powiem szczerze, że dzisiaj tak na szybko potestowałem troszkę zaspy i powiem że byłem zawiedziony - KIEPSKO. Kopał się szybko i słabo szedł, nie wiem czy to kwestia wysokiego ciśnienia ok. 2-2,2, czy po prostu natura m-tków. Ciekawy jestem Waszej opinii...
Przy tak niewielkich prędkościach (do 120) spalanie znacznie nie wzrasta bo ta szczelina między dachem a daszkiem jest w stanie odprowadzić prawie wszystkie powietrze. Gałęzie opierają się o ten daszek i nie walą w szybę, sygnalizatorów nie wiem bo nie jeżdżę nim po mieście, chociaż dzisiaj sprawdzę, skoda mi plaskacza na takie zaspy jadę do miasta Patrolem.psawiak pisze:No pewnie że ma - zwiększa spalanie, łapie gałęzie, zasłania sygnalizatory ....LSD pisze:Po uj coś takiego się montuje?
Wygląda to na klasyczny Wiejski Tjuning. Ma to jakąś konkretną funkcję?
... mimo to nie zdejmę bo wygląda oldskólowo jak mawia młodzież![]()
Musisz pogrzebać w necie... Robił to Miskiler, wrzucił na swoja stronkę ale adresu nie kumam, zmieniał kilka razy. Można też szukać przez PTO do GR...Błażejos pisze:Dobra ja mam pytanko. Potrzebuje dostać (podobno jest to gdzieś tu na naszym forum) schemat jak zrobić podkładki do drązka kierowniczego w terano. Bo kumpel ma problem koła mu się rozjeżdzają i podobno jakaś podkładka pomoże. Obiecałem że mu załatwie
LeniuszekBłażejos pisze:A pod jakim hasłem tego szukać??
zamiast daszka można wkleić 15 cm szerokości pasek najciemniejszej folii do szyb, słoneczko już tak w oczy nie nap*******a.Marek pisze:Teraz, jak zimą słońce nisko stoi, przydaje się. Na dłuższą metę (np. na trasie) trochę męczące jest, jak słoneczko nap....ala po oczach, a wewnętrzna osłonka przeciwsłoneczna wkurza jeszcze bardziej. dawno temu używałem, póki mi jakaś dobra duszyczka nie zajumała. Potem już nie chciało mi się szukać nowego.
pzdr.
Odrazu leniuszek.Wojtek pisze:LeniuszekBłażejos pisze:A pod jakim hasłem tego szukać??![]()
tia do Y61 idealnyFiba pisze:Tu masz daszek do Patrola
http://moto.allegro.pl/daszek-na-przedn ... 62728.html
kolor to se Kolega u lakiernika dorobiKatmac pisze:chyba nie do mojego. Jakoś nie pod kolor. Ale dzięki.
MiskilerBłażejos pisze:Wreszcie pogadałem kumplem i wiem czego szukam.Zdjęć/filmów/planów jak zrobić podkładke pod wahacze do terano. Jak ma lifta i mu się koła rozjeżdzają. A podobno jak się wytnie podkładki o grubości tej samej co wysokość podniesienia terusia to pomaga i wszystko działa. Przeszukałem już ileś tematów i nic. Może znowu pomoże mi kolega Wojtek
Ostatnio pojeździłemi i jakos nie narzekam - może trzeba kierowce wymienićboban22 pisze:Pytanie z innej beczki, jak Wam się jeździ na m-tkach zimą. Bo powiem szczerze, że dzisiaj tak na szybko potestowałem troszkę zaspy i powiem że byłem zawiedziony - KIEPSKO. Kopał się szybko i słabo szedł, nie wiem czy to kwestia wysokiego ciśnienia ok. 2-2,2, czy po prostu natura m-tków. Ciekawy jestem Waszej opinii...
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości