Na co te namiary? allegro.warszawa.pl ?

Moderator: Kosiarz
LUKA WAWA pisze:Sąopony SILVERSTONE(SIMEX) 35/11.5/15
Znalazłem gościa który za 550 PLN zregeneruje cały rozrusznik z pozostawieniem jedynie starej obudowy, dobra cena ..?
Witamy, a tabaka w rogu ciemną a nie zieloną bywabartce pisze:Dzień Dobry,
z pewną dozą nieśmiałości i wrodzonego asekuranctwa ładnie się witam i pozdrawiam Wszystkich![]()
Choć metryka robi swoje, umysł ciągle dziecka - po motocyklach off-roadowych, quadach, popchnął mnie jakieś dwa miesiące temu do popełnienia jeszcze większej, nie tylko gabarytem, niefrasobliwości... pojawił się Y60 '96 RD28T SWB, tu i tam już nieco nieseryjnyzatem w kwestii 4x4 jestem zielony jak tabaka w rogu, ale nauczę się, oby tylko nieinwazyjnie...
Czytuję sobie od jakiegoś czasu forum i jak dla mnie to istna "kopalnia wiedzy" ! O dzięki Wam Forumowicze.
Póki co, próbuję sił własnych (bo auto mnie mocno przerasta) w Łodzi i okolicach.
Zatem ja trzymam kciuki za Was... a Wy trzymajcie za mnie!
Siema. Zolnierzupilekk pisze:Witam
Na imie mam Łukasz i jestem z Kielc, Posiadam Patrola GR I wczesniej miałem Terrano.
4x4 to moja pasja lubie sobie czasami poupalać w błotku ale samemu to nie to samo.
Pozdrawiam
zima sie dopiero zaczęła wiec do wiosny duuużo czasuRudiRudi pisze:Witam,
jestem nowy na tym forum. Jestem z Warszawy i przymierzam się do zakupu Patrola GR Y60 krótki.
Może macie jakieś sensowany namiary na porządne auto.
Nie wiem ile czasu mi zajmie przeczyatnie wszystkich postów na tym forum, ale jak przeczytam do dam znać![]()
Pozdrawiam
czeczus pisze:siemka jestem nowy i zielony jeszczewitam wszystkich
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość