Czy ktoś oglądał tego Nissana?
Moderator: Kosiarz
-
- jestem tu nowy...
Re: Czy ktoś oglądał tego Nissana?
http://otomoto.pl/nissan-terrano-ful-op ... 54488.html
Co sądzicie o tym? Jakie mogą być koszty związane z naprawą?
Co sądzicie o tym? Jakie mogą być koszty związane z naprawą?
Obecnie Jeep Cherokee 4,0
Ciezko cokolwiek powiedziec, bo oczywiscie zapobiegliwy sprzedawca "zapomnial" zdjec z przodu zrobic.
Pewnie walony. Po co zdejmowac atrape do glowicy
Zderzak tez cos krzywy...
Pewnie walony. Po co zdejmowac atrape do glowicy

y61 long `99 +2`TrailMaster +SuperWinch +ARB przod + inne swiatelka,przelaczniki,bagazniki...
jak na uszkodzony silnik coś drogo sobie ceni.
terrano II 2.7 TD 94"
i zawsze w takim super niezniszczonym autku nie wychodzą zdjęcia ze środka, a potem albo fotel kierowcy, albo kierownica syfna.
Jednak automat i ciekawe czemu nagle głowica walnięta w tym motorze??
Jednak automat i ciekawe czemu nagle głowica walnięta w tym motorze??
Patrol Long Safari 4,2 D
Patrol Short BRU(td)US 4,2
Patrol Comfort TB42
Patrol y61 3,0TD mercedes
Patrol Comfort TB42
Sa chyba specjalne kursy "fotografii" handlowej...
Srodek koniecznie nieostry
Max. rozdzialka 640x480
Zima absolutnie nie odsniezac
nie robic zdjec w pelnym sloncu
nie robic zdjec uszkodzonych elementow.

Max. rozdzialka 640x480

y61 long `99 +2`TrailMaster +SuperWinch +ARB przod + inne swiatelka,przelaczniki,bagazniki...
ciekawi mnie tylko co się dokładnie z tym silnikiem stało :/ mam takiego w domu i miło było by wiedzieć czy to wina użyszkodnika czy jakaś wada powoli w nich wyskakuje
Wojtek_W pisze:Ciezko cokolwiek powiedziec, bo oczywiscie zapobiegliwy sprzedawca "zapomnial" zdjec z przodu zrobic.
Pewnie walony. Po co zdejmowac atrape do glowicy![]()
no co ty ...
przecież pisze że bezwypadkowy

era Hdi
BYŁ-> Samurai, Y60 ..

BYŁ-> Samurai, Y60 ..
http://picasaweb.google.com/balukomski/ ... rol42Tanio#Wojtek_W pisze:Sa chyba specjalne kursy "fotografii" handlowej...
Max. rozdzialka 640x480
Takie zadowoliłyby szanowne żuri?
tel: 600298546
zbyt artystyczne
są naprawdę
będziesz sprzedawał to y61?
z Opoczna mam niedaleko

są naprawdę

będziesz sprzedawał to y61?
z Opoczna mam niedaleko

po PGRowska Nyska z sześćdziesiątego pierwszego*
hoso-maki sushi '93
turbowanna '99
hoso-maki sushi '93
turbowanna '99
Ba pisze:http://picasaweb.google.com/balukomski/ ... rol42Tanio#Wojtek_W pisze:Sa chyba specjalne kursy "fotografii" handlowej...
Max. rozdzialka 640x480
Jestem na tak!

Ba pisze:http://picasaweb.google.com/balukomski/ ... rol42Tanio#Wojtek_W pisze:Sa chyba specjalne kursy "fotografii" handlowej...
Max. rozdzialka 640x480
no w ostaaaaaaaaaaaatecznościiii

PATROLnięty 
~----oo----/ LAWETA (przyczepa) - 2x4,5m, 1800/2500kg -moge sie podzielic

~----oo----/ LAWETA (przyczepa) - 2x4,5m, 1800/2500kg -moge sie podzielic

Wojtek zwróć uwage że Wodeckiemu trzyma ta Pani po lewej
brak możliwości podjęcia samodzielnego wyboru = zły wybór
...a może Wodecki oniemiał po prostu
zdjęcia takie
...ale czekamy na dalszy rozwój sprawy, tym bardziej że katalog zatytułowany jest "2010-12 patrol 4.2 tanio"
dodam tylko że jakby miał się sprzedawać to ustawiam się pierwszy w kolejce po niego jak coś
tylko nie wiem czy szelestów starczy

brak możliwości podjęcia samodzielnego wyboru = zły wybór
...a może Wodecki oniemiał po prostu

zdjęcia takie

...ale czekamy na dalszy rozwój sprawy, tym bardziej że katalog zatytułowany jest "2010-12 patrol 4.2 tanio"
dodam tylko że jakby miał się sprzedawać to ustawiam się pierwszy w kolejce po niego jak coś
tylko nie wiem czy szelestów starczy

hoso-maki sushi '93
turbowanna '99
hoso-maki sushi '93
turbowanna '99
Na razie sprawa sprzedaży wacha się. Łamę się czy nie se go nie ostawić.
Po drugie, mogłoby to być podciągnięte pod ogłoszenie a to niezgodne z regulaminem niniejszego forum jest, a póki co oficjalnie auto na sprzedaż nie jest.
Choć ani znajomemu ani forumowiczowi tego auto nie bałbym się sprzedać. Jeśli będzie sprzedawane to z gwarancją.
Po drugie, mogłoby to być podciągnięte pod ogłoszenie a to niezgodne z regulaminem niniejszego forum jest, a póki co oficjalnie auto na sprzedaż nie jest.
Choć ani znajomemu ani forumowiczowi tego auto nie bałbym się sprzedać. Jeśli będzie sprzedawane to z gwarancją.
i już cena szybuje .... magia zdjęć 

Patrol Long Safari 4,2 D
Patrol Comfort TB42
Patrol Comfort TB42
oj Wodecki też robi robote

hoso-maki sushi '93
turbowanna '99
hoso-maki sushi '93
turbowanna '99
http://allegro.pl/nissan-patrol-1993r-n ... 99616.html
jak miło ,że nie retuszują zdjęć, popłakałem się - oczywiście ze wzruszenia
jak miło ,że nie retuszują zdjęć, popłakałem się - oczywiście ze wzruszenia

Ostatnio zmieniony sob sty 08, 2011 8:49 am przez Harley, łącznie zmieniany 1 raz.
Patrol Long Safari 4,2 D
Patrol Comfort TB42
Patrol Comfort TB42
saleta pisze:generalnie popelniłeś karygodny błąd pisząc, że "masz do sprzedania" ale moderatory są wyrozumiali chwała im za tomadball pisze:Myślę że regulamin jest zbyt surowy, bo niby dlaczego w temacie, defakto zajmującym się kupnem i sprzedażą samochodu nie można proponować własnego auta? Forum powinno chyba służyć do wymiany informacji. Ja chce sprzedać ktoś chce kupić no to chyba jakoś się musimy spotkać na tym forum. Ale widocznie nie, może powinienem założyć nowy temat do takich spraw. A może najzwyczajniej założę inne konto z którego napiszę, czy ktoś widział mój samochód i co o nim myśli, wtedy będzie dobrze.Marcin-Kraków pisze:Ciesz sie ze bana nie dostales za zlamanie regulaminu.i tylko usunęli twój post
co innego jak byś wkleił link z jakiejś tam giełdy i zapytał czy ktoś widział oczywiście nie przyznając sie ze to twój:)21
niech pisza, co ci to, sami jezdza zbukami a pisza jacy to wielcy fachowcy ( nie mówie o wszytkich) nikt normalny kto chce kupic Parcha nie czyta takich bredni! ja w zyciu bym sie nie sugerował tym co napisze mi łebek 19lat który ma prawko i doczynienia z samochodami od 6miesięcy ale za to od małego ma komputer i pisze na forum jaki to wielki kozak z niego ! : )
natomiast faktem jet to ze w polsce jest ciezko znalesc uczciwy samochód bo prywatne osoby i te krowy buczace na forum tez cofaja liczniki i picuja wozy do sprzedaży ! ale zapewniam was bracia i siostry ze sa tez uczciwi ludzie i uczciwe wozy! lecz to sa jednostki...
a i śmieszne jest to że przyjechał do mnie kiedys koles ogladac Parcha stwierdził ze mój to juz wrak a przyjechał Parchem z kolegą którego chechłał z 10min zeby go odpalic poczym jak odpalił to czarno zrobiło sie w całej okolicy : ) masakra
każdy musi miec w zyciu jakies przyjemności jedni czerpia przyjemnośc z jazdy w terenie jeszcze inni z pisania bredni na forum na co ci pierwsi nie maja czasu : ) bo o wiele ciekwsze jest zdobywanie wiedzy i umiejetności w praktyce niz czytajac porad i rad łebasów którzy nie wiedza co to szekla : )))) aż mi wstyd że tez dałem sie wkręcić w dyskusje na forum! ale to chyba z czystej ciekawości lubie czasami zerknac jak widze na meilu ze pojawił sie nowy watek...
Dobra.. ok.. tylko teraz przetłumacz to na polski.esatto pisze:
niech pisza, co ci to, sami jezdza zbukami a pisza jacy to wielcy fachowcy ( nie mówie o wszytkich) nikt normalny kto chce kupic Parcha nie czyta takich bredni! ja w zyciu bym sie nie sugerował tym co napisze mi łebek 19lat który ma prawko i doczynienia z samochodami od 6miesięcy ale za to od małego ma komputer i pisze na forum jaki to wielki kozak z niego ! : )
natomiast faktem jet to ze w polsce jest ciezko znalesc uczciwy samochód bo prywatne osoby i te krowy buczace na forum tez cofaja liczniki i picuja wozy do sprzedaży ! ale zapewniam was bracia i siostry ze sa tez uczciwi ludzie i uczciwe wozy! lecz to sa jednostki...
a i śmieszne jest to że przyjechał do mnie kiedys koles ogladac Parcha stwierdził ze mój to juz wrak a przyjechał Parchem z kolegą którego chechłał z 10min zeby go odpalic poczym jak odpalił to czarno zrobiło sie w całej okolicy : ) masakra
każdy musi miec w zyciu jakies przyjemności jedni czerpia przyjemnośc z jazdy w terenie jeszcze inni z pisania bredni na forum na co ci pierwsi nie maja czasu : ) bo o wiele ciekwsze jest zdobywanie wiedzy i umiejetności w praktyce niz czytajac porad i rad łebasów którzy nie wiedza co to szekla : )))) aż mi wstyd że tez dałem sie wkręcić w dyskusje na forum! ale to chyba z czystej ciekawości lubie czasami zerknac jak widze na meilu ze pojawił sie nowy watek...
Ba pisze:Dobra.. ok.. tylko teraz przetłumacz to na polski.esatto pisze:

silnik sie wymieni ale jak rama zgnije to wrak, mial racje ?esatto pisze: przyjechał do mnie kiedys koles ogladac Parcha stwierdził ze mój to juz wrak a przyjechał Parchem z kolegą którego chechłał z 10min zeby go odpalic poczym jak odpalił to czarno zrobiło sie w całej okolicy : ) masakra
TOITOI J95 D4D 2002
Nie ... ramę też się wymienibigi pisze:silnik sie wymieni ale jak rama zgnije to wrak, mial racje ?esatto pisze: przyjechał do mnie kiedys koles ogladac Parcha stwierdził ze mój to juz wrak a przyjechał Parchem z kolegą którego chechłał z 10min zeby go odpalic poczym jak odpalił to czarno zrobiło sie w całej okolicy : ) masakra
tak tak no tak ..............
Ostatnio zmieniony sob sty 08, 2011 5:38 pm przez wojtekgr, łącznie zmieniany 1 raz.
.
Długa i trudna wypowiedź ... Ta czarna chmura ,, te 10 minut ,,,, taaa
.
Nie...Ba pisze:http://picasaweb.google.com/balukomski/ ... rol42Tanio#Wojtek_W pisze:Sa chyba specjalne kursy "fotografii" handlowej...
Max. rozdzialka 640x480
Nie ma zdjęcia bagażnika...

Wujek Dobra Rada