Wolisz, żeby się ktoś z nas na własnej skórze przekonał?mopar pisze:Z osiągów jest zadowolony ale wykonanie to masakra. Druciarstwo ot coI nie powiem wam kto to robił

Moderator: Kosiarz
Wolisz, żeby się ktoś z nas na własnej skórze przekonał?mopar pisze:Z osiągów jest zadowolony ale wykonanie to masakra. Druciarstwo ot coI nie powiem wam kto to robił
Na przykład smarowanie turbiny...Ba pisze:Co można spieprzyć w uturbieniu 4.2?
LSD pisze:Na przykład smarowanie turbiny...Ba pisze:Co można spieprzyć w uturbieniu 4.2?
O ile dobrze wiem, to to właśnie stało się owemu koledze. No ale z drugiej strony, jak ktoś odbiera auto po przeróbkach i pędzie do Afryki to się nie dziwię, że coś pier.... Najpierw trzeba trochę wokół komina pojeździć i dokładnie wszystko przetestować
mopar pisze:Dlaczego niestety?Wiem, że jedzie i jako jedyny się nie naprawia.mam relację na bieżąco
Tylko na uj mu ten gaz skoro wozi po afryce pustą butlę
Ja też jadę, ja też jadęHarley pisze:....to cóż, pewnie wsiąde w auto i po nich pojadę
że niby nieHarley pisze:no, z Poznania i Szczecina do Afryki jest przez Nowy Sącz ...
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości