Witam
Mam mały problem a mianowicie w moim y60 3d szyba pasażera odmówiła posłuszeństwa i żądnego przycisku nie otwiera się. Może mi ktoś powiedzieć gdzie mże się znajdować sterownik szyby albo co ewentualnie sprawdzić żeby rozwiązać ten problem. Problem może nie jest duży ale dość mocno denerwujący:-). Z góry dzięki za wszystkie porady.
problem z szybą elektryczną w y60
Moderator: Kosiarz
-
- jestem tu nowy...
problem z szybą elektryczną w y60
Pozdrawiam
Jasiek
Jasiek
Re: problem z szybą elektryczną w y60
Miałem tak w moim po zakupie. Po miesiącu wiekszość przycisków odmówiła współpracy.
Wyciągnij je z mocowania, rozkręć, pilniczkiem delikatnie czyść upalone styki i śmigaj dalej. Sprawa banalnie prosta- ja dochodziłem jak to zrobić na parkingu osiedlowym mając tylko multitool'a
Wyciągnij je z mocowania, rozkręć, pilniczkiem delikatnie czyść upalone styki i śmigaj dalej. Sprawa banalnie prosta- ja dochodziłem jak to zrobić na parkingu osiedlowym mając tylko multitool'a

Y60 2,8TD, 5" Tough Dog-adjustable, 35"MT. Toyota Hilux 3.0
A silnik szyby sprawdziłeś ? Na ostro - opuszcza i podnosi ?
Patrol G-60 3,5D '75 => prawdopodobnie jedyny w PL 

-
- jestem tu nowy...
Wielkie dzięki za poradę zrobiłem tak jak mówiłeś i wszystko zaczeło działać poprawnie
15 min roboty a ile przyjemności i satysfakcji
Jeszcze raz wielkie dzięki
15 min roboty a ile przyjemności i satysfakcji

Jeszcze raz wielkie dzięki
Templar pisze:Miałem tak w moim po zakupie. Po miesiącu wiekszość przycisków odmówiła współpracy.
Pozdrawiam
Jasiek
Jasiek