Z merytorycznych uwag, to polecam szukać dostawców szyb do autobusów. Docięta szyba do parcha z takiej tafli ma również znaczek atestu.
korzystając ze starej fotki, u mnie wygląda to tak

Moderator: Kosiarz
A ci twoi dostawcy to rozumiem że z takiej hartowanej bocznej szyby autobusowej docinająHarley pisze:merytorycznych uwag, to polecam szukać dostawców szyb do autobusów. Docięta szyba do parcha z takiej tafli ma również znaczek atestu
zwrokiem,eee,wzrokiem tną hartowane co to nie wiesz ?trampek pisze:Ot kozaki![]()
Do nobla cza ich zgłosić
Możesz zdradzić jaką masz folię na szybach tzn. ile przyciemnienia w procentach. Też właśnie zakładam całe szyby.patrolpulawy pisze:ja też wstawiałem szyby z kosmosu do swojego i były to robione w hucie na wymiar i miały lekką wypukłość nadaną. Sęk w tym że po zahartowaniu nic już nie da się zrobić z taką szybą - żadnego cięcia się nie wykonuje - tak zostałem poinformowany.
u mnie wygląda to tak:
Miastek dla porównania na tych moich zdjęciach oba patrole są przyciemnione taką samą folią Raycerem 20miastek pisze:...ile przyciemnienia w procentach...
Harley pisze:oczywiście ,że się nie tnie hartowanej...
jak dla mnie to kolega gdzieś tam słyszał że dzwonią ale nie wiedzał gdzie, po czym strzelił buraka , nie wiedział jak wybrnąć i zamiast przyznać się do błędu i uderzyć w piersi to zmienił fronttrampek pisze:Harley pisze:oczywiście ,że się nie tnie hartowanej...
miastek pisze:Możesz zdradzić jaką masz folię na szybach tzn. ile przyciemnienia w procentach. Też właśnie zakładam całe szyby.patrolpulawy pisze:ja też wstawiałem szyby z kosmosu do swojego i były to robione w hucie na wymiar i miały lekką wypukłość nadaną. Sęk w tym że po zahartowaniu nic już nie da się zrobić z taką szybą - żadnego cięcia się nie wykonuje - tak zostałem poinformowany.
u mnie wygląda to tak:
Hehe to teraz kolega Harley nie ma wyjścia tylko musi komisyjnie zbić swoją szybę żeby udowodnić niedowiarkom że hartowanakuba500 pisze:jak dla mnie to kolega gdzieś tam słyszał że dzwonią ale nie wiedzał gdzie, po czym strzelił buraka , nie wiedział jak wybrnąć i zamiast przyznać się do błędu i uderzyć w piersi to zmienił fronttrampek pisze:Harley pisze:oczywiście ,że się nie tnie hartowanej...
Możesz mieć fabrycznie ciemną szybę bo też takie robią.patrolpulawy pisze:
Nie mam pojęcia - opcja była - przyciemnione czy nie. Wybrałem przyciemnione. Ale jeśli miałbym zgadywać to pewnie przyciemnienie wynosi 70-80%.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość